Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Rotiform felne za Plug and Play

Vidi, shvatili smo. EV automobili baš i ne odgovaraju našoj praistorijskoj sklonosti ka sirovim i agresivnim mašinama za muškost. Zašto bi nas bilo briga? Zašto bi VAS bilo stalo? Bez ograničavača obrtaja, bez opojne buke, bez mirisa koji iscrpljuje fosilna goriva (osim guma). Pa… Huniganu je stalo, i to je sve što treba da se kaže. Ken Blok ne vozi baš ništa. On je sertifikovani kreten i ovaj auto dobija naš glas. Povrh svega, velike su šanse da je brži od vašeg automobila.

Hajde da počnemo. Ken je pažljivo izradio svoju novu potpuno belu flotu sa preciznom preciznošću. Ne samo da je napustio tamnu stranu (to je šala) već je ostavio motore sa unutrašnjim sagorevanjem u prašini sa ovim Audijem. Elegantno dopunjava njegov Audi Sport Quattro novi RS e-tron GT – to je Audi, tako da je gladak.

Audi RS e-tron GT se razmeće sa 637 konjskih snaga koje se brinu o životnoj sredini i obrtnim momentom od 612ft/lb, što rezultira dnevnim listom dokazanim u konkurenciji koji zarađuje svoj trkački pedigre i nasleđe u pravom stilu. Još uvek niste ubeđeni? Šta kažete na “trenutni obrtni moment?” Prevod: To znači da je brži od vašeg automobila van linije. Ne samo da ovaj Audi ubrzava kao egzotična konstrukcija, već ima četvoro vrata, pun prtljažnik i još uvek podržava tovarni prostor. Njegova čisto električna, sledeća generacija i priprema Block-a za sledeći pokret u automobilskim performansama (izvinite, mrzitelji). To je automobil koji vam omogućava da se bavite svojim hobijima, dovedete prijatelje i usput se zabavite

Ovaj automobil je genijalan i zahteva jedinstven osećaj za stil. Zbog toga je Ken Block došao kod nas da svoju tehnološku anomaliju opremi jedinim brendom koji može da parira njegovoj kul ličnosti. Ken je odabrao kovani monoblok Rotiform NVO 21×10 / 21×12 u stepenastom rasporedu u njegovoj tipičnoj ledeno beloj završnoj obradi. Nazvaćemo to „stavom orijentisanim na performanse sa malo dodatne hrabrosti“. Svi znamo da Ken Blok ne igra – niti se oblači – po pravilima, pa smo opremili prednje točkove za naš prepoznatljivi AeroDisc kako bi mogao da promeni svoju vibraciju u zavisnosti od toga kakvo je sr*no razorno gurajuće po žanru

Rotiform nije nepoznanica Audiju, a brend nije baš novajlija u performansama koje stvaraju naslovne strane. RS K E-Tron opremljen Rotiformom se suočio sa nekim od najizgrađenijih pustinjskih ratnika u ovoj industriji prošlog relija Dakar, dokazujući svoju tehnologiju u suprotstavljanju surovosti pustinje i žestokoj konkurenciji. Sledeća generacija performansi, stila i hoonage je ovde.