Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Brendovi

Brendovi

Quicksilver Exhaust

QuickSilver je osnovan u Londonu 1973. godine. U to vreme, prosečan životni vek originalnog izduvnog sistema bio je samo 18 meseci. Tražilo se nešto bolje... dakle, QuickSilver je napravio izduvne sisteme od nerđajućeg čelika koji će trajati doživotno. Danas Quicksilver proizvodi vrhunske izduvne sisteme za najbolje automobile na svetu koji su lakši, jači, efikasniji i omogućavaju personalizaciju.  

 POSALJI UPIT Sajt brenda

Performmaster

Performmaster je poznat po tome što se posvetio isključivo Mercedes-AMG asortimanu vozila. Performmaster nije samo tjuner. Performmaster je PERFORMFACTUR © koji proizvodi samo male količine pojedinačno i ručno. Dakle, ne za svakoga, već za one koji vole posebno, nesvakidašnje. Performaster živi sportskim motom preko 30 godina, strast za snagom, brzinom, dizajnom i sve to uz najviši kvalitet, dizajn i tehničku implementaciju. Performmaster je implementirao svoj moćni DNK i strast u proizvode koji garantuju najviši nivo bezbednosti za čoveka i mašinu i stoga su zabava bez kompromisa.  

 POSALJI UPIT Sajt brenda

RCP Exhaust

RCP Exhaust je 100% poljski proizvodjač sportskih izduvnih sistema za sportske automobile. Iskustvo u automobilskoj industriji, kao i u industriji čelika, omogućilo im je da stvore najkvalitetnije proizvode. Svi RCP Exhaust proizvodi su sto posto od T316L nerđajućeg čelika, namenjenog posebno za izduvne sisteme, uključujući i izduvne cevi. Naš kvalitet je potvrđen TUV sertifikatima RCP Exhaust takođe nudi izduvne sisteme sa daljinskom kontrolom izduva.  

 POSALJI UPIT Sajt brenda

Ragazzon

Kompanija RAGAZZON sa sedištem u Venetu osnovana je osamdesetih godina kada je Enzo Ragazzon započeo proizvodnju ojačanih standardnih izduvnih sistema. Devedesetih godina kompanija je ušla u svet tjuninga sa linijama sportskih izduvnih sistema visokih performansi i napravila prvi dupleks izduvni sistem (dve izduvne cevi sa desne i leve strane) koji je takođe testiran i odobren. Apsolutni lider u svojoj kategoriji. Danas je Ragazzon S.r.l.lider u proizvodnji sportskih i "custom" izduvnih sistema, zahvaljujući svom tridesetogodišnjem iskustvu u sektoru i visokom kvalitetu odabranih materijala. Pažnja prema dizajnu i detaljima proizvodnje svakog izduvnog sistema garantuje maksimalan kvalitet i izdržljivost svakog proizvoda. Ključ uspeha je nepogrešiv zvuk Ragazzonovih izduva, koji su u skladu sa EEC direktivama.  

 POSALJI UPIT Sajt brenda

Milltek

Proizvodjač izduvnih sistema, Milltek Sport je osnovan još davne 1983, godine sa sedištem u Velikoj Britaniji od strane entuzijasta automobila. Milltek Sport se bavi in house istrażivanjem, proizvodnjom i dizajnom svih svojih proizvoda, što im omogućava da uvek budu medju prvima koji će isporučiti najnovije proizvode sa inovativnim dizajnom. Milltek asortiman pokriva segment srednje i visoke klase automobila.

Pošalji upit Sajt Brenda

Remus

Remus je osnovan 1990. godine i samo pet godina kasnije uspeo je da postane globalni lider u svetu proizvodjača sportskih auspuha. Kompanija proizvodi izduvne sisteme za svetsko tržište. Pored kompletne industrije tjuninga. Remus proizvodi sisteme za renomirane OEM proizvodjače kao što su Mercedes AMG, Porsche, McLaren,Aston Martin itd. Više od 90 odsto proizvodnje izvozi se u više od 60 zemalja sveta.

Pošalji upit Sajt Brenda

ST Suspension

ST Suspensions je od 2005. deo KW Suspensions grupe koji se fokusira uglavnom na srednju ciljnu grupu kupaca koji žele približan kvalitet KW proizvoda ali po nižoj ceni.Asortiman ST proizvoda se sastoji iz sportskih amortizera, sportskih opruga, setova za podizanje, štelujućih amortizera,anti roll barova kao i distancera. Takodje je moguće poručiti opruge u željenoj boji.

Pošalji upit Sajt Brenda

Brabus

Najpoznatiji i najstariji Mercedes tuner svetskog glasa i renomirani proizvodjač automobila nudi individualizaciju do poslednjeg detalja,kako bi svaka želja bila ispunjena. BRABUS je poznat po svojim monstruozno jakim motorima, a na drugu stranu veoma elegantim i prefinjenim dizajnom, što je najbolje od oba sveta.Sve što BRABUS proizvodi izradjuje se ručno i biva kontorlisano po najvišim standardima od strane najboljih stručnjaka u branši.

Pošalji upit Sajt Brenda

Akrapovic

Akrapovič je proizvodjač vrhunskih izduvnih sistema za isključivo automobile visokih performansi. Čuvena je širom sveta kao veoma inovativna visokotehnološka kompanija koja koristi naprednu tehnologiju i visokokvalitetne materijale u dizajnu izduvnog sistema. Akrapovič izduvni sistemi se ističu poboljšanim performansama, svojim nepogrešivim zvukom, inovativnim dizajnom, laganom konstrukcijom, izuzetnom izradom i izdržljivošću.

Pošalji upit Sajt Brenda

ABT

ABT Sportsline koji je davne 1978. godine tjunirao svoj prvi auto (Golf I GTI) je danas najveći svetski tjuner marki Audi, Volkswagen , Skoda, Seat i Cupra automobila. ABT pored svojih tjuning korena ima i velike zasluge u auto moto sportu.

Pošalji upit Sajt Brenda

KW Suspensions

KW Suspensions je nemački premium brend štelujućih amortizera koji nudi vrhunski kvalitet za maksimalno uživanje u vožnji uz vrhunsko ležanje na putu kao i na trkačkim stazama. Impresivni KW asortiman se sastoji iz više vrsta štelujućih amortizera kao što su Street comfort, Street performance i Track performance sa svojim varijantama V1, V2,V3 i V4.

Pošalji upit Sajt Brenda

Techart

Od 1987. godine TECHART je internacionalni premium tuning brend za individualizaciju svih Porsche modela. Vodjen najvišim zahtevima dizajnerske perfekcije, visoke razvojne tehnologije i odgovornim odnosom prema emocijama i razumu. Original TECHART!

Pošalji upitSajt BrendaKonfigurator

Armytrix

Armytrix izduvni sistemi predstavljaju filozofiju naoružavanja vozila najnaprednijom tehnologijom izduvnog sistema koja će izmeniti sve ono o čemu ste mislili da znate o performans vožnji. Postizanjem najveće snage,superiornog zvuka i istinske svestranosti,Armytrix kreira vrhunske izduvne sisteme bez premca.

Pošalji upit Sajt Brenda

Novitec

NOVITEC je već dugi niz godina medjunarodno najpriznatiji specijalista za poboljšanje najekskluzivnijih automobila na svetu. NOVITEC nudi širok spektar proizvoda za Ferrari.Lamborghini,McLaren,Maserati,Rolls Royce i Tesla automobile.Od kompletnih karoserija do delova za performanse kao što su izduvni sistemi, nemački tjuning specijalista ima sve.

Pošalji upit Sajt Brenda

Vossen

Vossen je jedan od najpoznatijih brendova felni širom sveta.Pored nekoliko linija kovanih felni Vossen ima i takozvane hibridne kovane felne u svom asortimanu.Ova linija felni ide malo dalje od tradicionalnih livenih felni zbog korišćenja Flow forming tehnologije. Ovo smanjuje težinu i povećava nosivost.Takodje zahvaljujući ovom procesu kupac ima širok spektar širine felni. Pored velike palete različitih dizajna, kupac może birati izmedju završne obrade i raznovrsnih boja.

Pošalji upit Sajt Brenda

AC Schnitzer

Ac Schnitzer, najpoznatiji tjuning proizvodjač BMW-a,MINI ali i Jaguar i Toyota modela koristi tehnologiju iz sveta moto sporta kako bi sistematski oslikao performanse sa trkačke staze na ulicu.Uz ogromnu pažnju svi komponenti se proizvode sa najvećom preciznošću, a cilj je neograničena upotreba na svakodnevnoj bazi. Iznad standarda!

Pošalji upit Sajt Brenda

TFL Italy

TFL Italy ima više od 30 godina iskustva u oblasti proizvodnje auspuha za sportska vozila kao što su Porsche, Alfa Romeo,McLaren,Lamborghini, Aston Martin,Maserati,Ferrari i Bentley.TFL Italy ima in house sve alate na raspolaganju , što im omogućava da isprate proizvod od dizajna do testiranja i tako garantuju optimalan kvalitet i izvanredne performanse.

Pošalji upit Sajt Brenda

AP Sportfahrwerke

AP Sportfahrwerke postoji na tržištu od 2000. godine .Mnogim auto entuzijastima je ovaj brend poznat po pristupačnim cenama i proizvodima za uobičajne automobile. Od pre par godina je AP je takodje deo KW suspension grupacije. AP asortiman se sastoji iz štelujućih amortizera, fiksnih amortizera i sportskih opruga.

Pošalji upit Sajt Brenda

Eventuri

Eventuri je osnovao tim inżenjera i entuzijasta sa iskustvom u aeronautici i tjuningu - svi dele strast prema automobilima i performansama. Nakon što su godinama posedovali razne usisnike za sopstvene automobile i bili razočarani dobicima koji su retko odgovorali njihovim očekivanjima-odlučili su da uzmu stvar u svoje ruke i postave nova pravila u dizajnu i tehnologiji usisnika, pre svega-da se konstruišu sistemi koji će pokazivati stvarnu dobit snage, a zatim da se obljave prave brojke!

Pošalji upit Sajt Brenda

Goodwool

Goodwool nudi niz visokokvalitetnih zaštitinih platnenih presvlaka za classic i luksuzne automobile.Prirodna karakteristika Merino Tollegno 1900 vune stvara idealnu mikroklimu za zaštitu vašeg dragocenog automobila od vlage. Tehnička vlakna , kombinovana sa Merino vunom,omogućavaju savršeno oblikovanje i održavanje originalne siluete vašeg automobila.Goodwool je jedinstven proizvod,proizveden u Italiji, potpuno inovativan u konceptu.dizajnu i materijalima. Spajanje elegancije i performansi je standard.

Pošalji upit Sajt Brenda

Maxhaust

Renomirana nemačka firma Maxhaust,kao pionir u svetu Active Sound Sistema stvorila je neverovatno realistične simulacije zvuka motora, kao i futuristiičke električne zvukove bazirane na specifikacije svakog tipa automobila pojedinačno. Bio u pitanju dizel, benzinski ili električni automobili, Maxhaust uvek ima adekvatno rešenje za taj pojedini auto!

Pošalji upit Sajt Brenda

Heico Sportiv

Heico Sportiv je vodeći svetski tjuning proizvodjač Volvo automobila već od 1995. godine, nudeći kompletan asortiman aerodinamike, pojačanje motora, felni, eksterijera, enterijera i vešanja za sve Volvo i Polestar modele. Made i Germany.

Pošalji upit Sajt Brenda

Kahn design

Kahn design je britanska kompanija koja je specijalizovana za modifikacije motornih vozila. Osnivač firme je Afzal Kahn. Na samom početku firma se bavila isključivo dizajniranjem i proizvodnjom aluminijumskih felni, ali se od 2003. bavi i modifikacijom dizajna automobila, kao i izradom karoserija.Kompanija zapošljava više od 80 ljudi.

Pošalji upit Sajt Brenda

Startech

Kao deo BRABUS grupe, STARTECH se prirodno oslanja na ogromno iskustvo od više od 40 godina u tjuningu automobila na najvišem nivou. STARTECH inženjeri i tehničari razvijaju komponente napravljene po meri za Bentley, Land Rover, Range Rover, Maserati i Tesla automobile po najvišim standardima. STARTECH tjuning daje vašem vozilu još više dinamike,fascinacije i aktivne bezbednosti uz najsavremeniju tehnologiju.

Pošalji upit Sajt Brenda

Rotiform

Rotiform je jedan od najsvrstanijih brendova felni na trżištu.Njihov asortiman se kreće od livenih do kovanih felni koje su se više nego dokazale u pogledu dizajna i kvaliteta.Rotiformov dizajn je inspirisan retro evropskim stilom sa modernim uticajima. U širokom Rotiform asortimanu ima za svakog po nešto.

Pošalji upit Sajt Brenda

Hamann

Hamann Motorsport je osnovao bivši trkač Richard Hamann 1986. godine. Prvobitno je kompanija osnovana da bi radila kompletne prerade za nemačke automobile, posebno za BMW-e, ali je od tada proširila svoje poslovanje i na druge proizvodjače automobila kao što su  Jaguar, Range Rover , Mercedes, Audi ,Porsche ,Lamborghini itd.

Pošalji upit Sajt Brenda

BBS

BBS kompanija je osnovana davne 1970. godine u Siltahu od strane Baumgartena i Branda. Baumgarten (inače bivši trkač) je oduvek bio fasciniran aluminijumskom felnom i zato je zajedno sa svojim partnerom Brandom rešio da krene proizvodnju istih. Danas je BBS pored aftermarket proizvoda i oficijalni dobavljač mnogim OEM proizvodjačima . Od 2020 je BBS deo KW Automotive grupe. BBS asortiman se sastoji iz kovanih i livenih felni.

Pošalji upit Sajt Brenda

CSF Cooling

Sa preko 50 godina iskustva i preko 40 miliona prodatih rashladnih sistema širom sveta, CSF je stekao reputaciju industrije kao stručnjaci za hladjenje.CSF proizvodi široku lepezu sofisticiranih sistema za hladjenje sa više od 250 različitih primena, u rasponu od potpuno aluminijumskih radijatora sa direktnom ugradnjom,interkulera, hladnjaka za ulje, do kompletne proizvodnje po meri za trkačke automobile, Svi CSF sistemi za hladjenje su su dizajnirani i projektovani da održavaju optimalnu temperaturu motora, čak i pod najekstremnijim uslovima vožnje.

Pošalji upit Sajt Brenda

HRE wheels

HRE se bavi dizajnom, konstruisanjem i proizvodnjom 1.-delnih , 2.-delnih FMR™ 3.-delnih kovanih, kao i livenih Flowform® aluminijumskih felni za trke, performans,luksuzne kao i za SUV automobile. Svi HRE proizvodi su odobreni od strane nemačkog TUV-a. HRE proizvodi kovane felne isključivo po narudžbini i individualnim željama kupaca po veličini , širini, završnoj izradi ili boji. Sve ovo rezultira da klijent kao krajnji rezultat dobija jedan unikatan proizvod.

Pošalji upit Sajt Brenda

Leib Engineering

Leib Engineering je vodeća kompanija kada je u pitanju razvoj dodatnih rešenja za automobilsku industriju.Razvoj se obavlja u kompaniji u nemačkoj i asortiman proizvoda se kontinuirano širi.Jedna od najpopularnijih proizvoda iz njihovog asortimana su OPF-Deleter , kao i kontroler izduvnog ventila.   

 POSALJI UPIT Sajt brenda

H&R

H&R je poznata nemačka kompanija koja je godinama aktivna u svim granama autosporta kao što su DTM, Formula 1 i oficijalni dobavljač je većini OEM i tjuning proizvodjača. H&R , kao nijedna firma ima izuzetan kvalitet i najveću pokrivenost sportskih opruga na tržištu. H&R asortiman se sastoji iz sportskih opruga, stelujućih amortizera i distancera.

Pošalji upit Sajt Brenda

Breyton

Breyton je još jedan nemački brend sa istorijom. Osnovan 1986. godine kao brend felni namenjen samo za BMW vozila. Trenutno Breyton pored felni za BMW ima i u ponudi felne za pojedine MINI i Porsche modele. Osnivač Edmund Breyton je još uvek vodi ovu kompaniju. Breyton asortiman felni se sastoji iz kovanih i livenih felni.

Pošalji upit Sajt Brenda

Maxton design

Maxton Design je poljska kompanija koja proizvodi aerodinamičke deove , kao što su prednji spliteri,prednji spojleri, pragovi , zadnji spliteri, difuzori krovni spojleri itd.Maxton već od 2006. god dizajnira i proizvodi sve in house u Poljskoj. Maxton asortiman je veoma raznovrstan i pokriva jednu veoma široku paletu marki i modela automobila. (Pored Maxton Aero delova u ponudi imamo Maxton floor za ulepšavanje vaše garaže).

Pošalji upit Sajt Brenda

Urban

Urban Automotive simbolizuje stil,prepoznatljivost sa ukusom i individualnost za tržište luksusznih SUV vozila. Spoj modernog dizajna,kvalliteta ,bez da našteti originalnom dizajnu automobila. Urban ima za cilj da proizvede ručno izradjene komponente i svojim klijentima ponudi vozilo po meri koje će biti ništa manje od savršenstva.

Pošalji upit Sajt Brenda

JP racing

JR Racing su jedinstvena kolekcija felni kreirana godinama i zasniva se na najnoviji automobilskim trendovima koristeći najnaprednije tehnologije kao što su Flow Forming tehnologija.

Pošalji upit Sajt Brenda

Wagner tuning

Wagner nudi optimalne performanse i najviši kvalitet proizvoda. od 2002. godine Wagner Tuning proizvodi visokokvalitetne delove kao što su usisne i izduvne grane,odvodne cevi i kompletni interkuleri sa kompletnim TUV sertifikatima.

Pošalji upit Sajt Brenda

Larte design

Larte Design je osnovana 2012. godine Proizvodni proces ekskluzivnih tjuning paketa za premium automobile se odvija isključivo in house ručnim radom i u sopstvenoj reziji od ideje do realizacije projekta.Larte Design koristi najkvalitetnije materijale u industriji. Larte Design asortiman se sastoji iz kompletnih tjuning paketa za BMW, Mercedes, Maserati,Infiniti i Tesla modele.

Pošalji upit Sajt Brenda

Prior Design

Prior design je kompanija koja je nastala na ideji kombinovanja sportske agresivnosti sa elegantnim dizajnom. Prior Design je specijalizovan za ispitivanje i proizvodnju svih aerodinamičkih komponenti za sve luksuzne marke automobila poput Ferrarija, Maclaren-a, Mercedesa itd),pa čak i specijalnih edicija manje luksuznih brendova kao što su Dacia Hyundai itd.

Pošalji upit Sajt Brenda

Hawke wheels

Hawke Wheels je engleska kompanija koja je specijalizovana za proizvodnju ekskluzivnih felni za marke Range Rover, Land Rover i Bentley.

Pošalji upit Sajt Brenda