Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

O nama

O nama

Botta Exclusive - Tuning Luksuznih automobila

Dobro došli u svet vozača koji su dovoljno hrabri da se drznu da se razlikuju.

Preko 17 godina Botta Exclusive  predstavlja ulaznicu u svet ekstravagantnih automobila.

Mi dobro znamo da je automobil i dalje najefikasniji izraz ličnog životnog stila, mogućnosti, interesovanja, pa i statusa u društvu.

Automobil o vama govori više nego bilo kakva vizit-karta. Ukratko, vi ne morate da kažete ništa o sebi, najbolje o vama će pričati izabrani točkovi, aerodinamični dodaci, preuređeni enterijer, izduvni sistem, jarke ili diskretne boje, odabrani kontrasti …

Ne zaboravite da svaki automobil može biti egzotičan, samo ako mu njegov vlasnik pomogne da se razlikuje od konfekcije iz prodajnog salona. Uz naše usluge, ekspertizu, veliko iskustvo, na stotine zadovoljnih klijenata i kvalitetan rad, kojim smo zaslužili da dobijemo poverenje 40 najpoznatijih svetskih tjunerskih kuća,možete promeniti izgled vašeg ljubimca.

Želite drugačiji izgled vozila, a niste sigurni šta bi vam odgovaralo? 

Tu smo da vas posavetujemo, da vam prikažemo sve moguće i, što je najvažnije, prikladne opcije za vaše vozilo bez obzira na to da li samo želite aerodinamičke dodatke, karbonske delove ili da totalno preoblikujete izgled, odnosno da aktivno učestvujete u redizajniranju automobila. vaše je da izaberete i ostavite vaše vozilo nama. Verujte nam, vratićemo vam mladji i atraktivniji automobil!

Želimo da vam ponudimo saradnju po principu „ključ u ruke“ – jer ne želimo da se sjajna zamisao koju imate pokvari nečijom nestručnom ugradnjom.

Međutim, nije samo promena imidža ono što umemo – tu smo i za onaj ozbiljniji vid tjuninga, koji obuhvata i mehaničke modifikacije i unapređenja dinamičkih karakteristika.

Drugim rečima, ne samo da vam pomažemo u izboru željenog elementa tjuninga, već na sebe preuzimamo obavezu ugradnje i farbanja (ukoliko je neophodno) – čak i kompletnu restauraciju određenog sportskog ili luksuznog automobila. Klijentu preostaje samo da dođe kod nas i preuzme svoj automobil!

Vaš Botta team!

Aerodinamika

Aerodinamika

Aerodinamički dodaci odnosno spojleri, lipovi ili “suknjice” su sastavni deo svakog tuninga. Pored svojih aerodinamickih funkcija oni doprinose i agresivnijem izgledu automobila.

Sportsko Vešanje

Sportsko Vešanje

Botta Exclusive Vam pruža mogućnost da na svom ljubimcu poboljšate perofmanse kvalitetnijim ogibljenjem renomiranih brendova poput KW i ST Suspensions.

Izduvni Sistemi

Izduvni Sistemi

Bilo kakvo ozbiljnije tuniranje automobila zahteva i nadogradnju izduvnog sistema. Agresivan zvuk i izgled krajnjeg dela izduva, našim klijentima je uvek jedna od bitnih stavki.

Motor

Motor

Ono najvažnije, sam tuning motora je ono što naši klijenti najviše traže. To može da podrazumeva jednostavan "chip tuning" ili mnogo kompleksnije nadogradanja motora.

Enterijer

Enterijer

Nakon svih modifikacija, morate da se osećate dobro u vožnji. Bez dobrih sedišta da vas drže u krivinama i ergonomičnog volana koji ne klizi izruke, nećete uživati u potpunosti.

Felne

Felne

Mnogi kažu da je felna pola automobila. Mi se slažemo! Zato dobro birajte veličinu i dizajn felne, koja se uklapa u linije i stil automobila.