Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

TECHART karbonski aeropaket za Porsche Taycan.

TECHART redefinisan eSport. TECHART predstavlja upečatljiv karbonski stajling paket za Porsche Taycan sportsku limuzinu. Sa novim aerodinamičkim paketom, TECHART sa ovim kompletira tjuning program za ovog e-sportistu.

Više karaktera i individualnosti sa novim karbonskim stajling opcijama za Porsche Taycan sportsku limuzinu, koja se od sada može poručiti. Posle kovane felne Formula VI i dorade enterijera, TECHART proširuje asortiman personalizacije za vlasnike električnih sportskih automobila.

Atletski izgled: TECHART stajling paket od ugljeničnih vlakana.

Novi aerodinamički paket izoštrava linije Taycan sportske limuzine sa zadivljujućim karbonskim prednjim spojlerom koji zamenjuje originalni deo. Prednji spliter i centralni deo prednjeg spojlera  mogu se izabrati u boji po żelji. Dinamičan TECHART stajling prednjeg dela je upotpunjen vazdušnim kanalima od ugljeničnih vlakana. Oni su dostupni za modele Taycan Sports Sedan sa i bez SportDesign prednjeg branika.

Ekspresivni karbonski bočni pragovi sa perajama u poznatom TECHART dizajnu oblikuju siluetu i jasno izdvajaju Taycan od osnovnog modela. Trouglovi prozora i ukrasi bočnih retrovizora od karbona, kao i bočni ukrasi sa natpisom TECHART pokazuju preciznost u svakom detalju.

Snažan zadnji dizajn impresionira višedelnim okvirom difuzora od ugljeničnih vlakana sa perajama i difuzora obojenom u željenoj boji. Pored toga, okvir difuzora se može naglasiti obojenom prugom na zahtev kupca. Sportski karbonski zadnji spojler dodatno poboljšava zadnji deo Taycan-a i proširen je standardnim aktivnim aerodinamičkim dodacima. Sa TECHART zadnjim natpisom napravljenim od visokokvalitetnih, trodimenzionalno oblikovanih akrilnih staklenih slova, ukazuju da ovo više nije osnovni model Taycana.

Svi delovi od ugljeničnih vlakana dostupni su u prilagođenoj boji, u sjajnim karbonskim ili mat karbonskim vlaknima. Svaka komponenta aeropaketa za modele Taycan Sports Sedan je proizvedena u skladu sa visokim TECHART kvalitetom.