Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

STARTECH čini Range Rover Velar još ekstravagantnijim

Decenijama, STARTECH dizajneri su se specijalizovali za pretvaranje uzbudljivog automobila u još jedinstveniji privlačniji izgled automobila. Maksimalni kvalitet je takođe dat. Sve komponente karoserije su proizvedene u OEM kvalitetu od PUR-R-RIM ili karbona.

Da bi Velaru dao još prepoznatljivije lice, nemački tjiuning specijalista  razvio je STARTECH prednji branik. On u potpunosti zamenjuje fabrički branik i jasno se izdvaja od njega integrisanim prednjim spojlerom, većim otvorima za vazduh i integrisanim dnevnim svetlima.

Novi prednji deo se može kombinovati sa serijskom karoserijom ili Widebody verzijom. Komplet za konverziju karoserije od 16 delova dodaje 60 milimetara ukupnoj širini Range Rovera. Kao rezultat, stvara se prostor za ekstra široke točkove i gume. Verzija Widebody je dizajnirana da se prilagodi STARTECH prednjem braniku i fabričkom zadnjem braniku.

Ispod većih lukova točkova nalazi se prostor za velike 10×22 STARTECH Monostar M točkove. Pet dvostrukih krakova koji se protežu sve do spoljneg ruba čine da izgledaju veće nego što jesu u stvarnosti. Poseban detalj ovog crno obojenog točka je poklopac glavčine u izgledu centralne brave. Stilizovana matica dolazi u crnoj, srebrnoj, crvenoj ili plavoj boji. Optimalne gume veličine 295/35 R 22 isporučuje tehnološki partner Continental.

STARTECH takođe je redefinisao zadnji izgled Velara. STARTECH zadnji umetak je dizajniran da zameni panel proizvodnog branika. Komponenta tjuning stručnjaka osvaja ne samo svojim izgledom difuzora, već i integrisanim ukrasima izduvnih cevi, koji su kombinovani sa proizvodnim izduvnim sistemom.

Izgled je zaokružen STARTECH modulom za spuštanje visine, koje je dostupno za sve Velar modele sa vazdušnim ogibljenjem. Inženjeri za vešanja su programirali modul da snizi visinu terenca za 30 milimetara tokom vožnje. Donji centar gravitacije dodatno optimizuje rukovanje.

STARTECH takođe pojačava Range Rover akustički: modul STARTECH Sound XTRA je dostupan za sve benzinske i dizel motore serije modela Velar. Ovaj elektronski generator zvuka proizvodi virtuelno moćan V8 zvuk na benzin, koji podjednako oduševljava vozača, putnike i spoljašni svet, a da pritom ne bude dosadno bučan.

Naravno, STARTECH takođe oplemenjuje unutrašnjost ekstravagantnog Britanca. Asortiman proizvoda obuhvata atraktivne dodatke kao što su aluminijumske pedale i oslonac za noge, kao i ulazni paneli sa pozadinskim osvetljenjem sa STARTECH logom.

STARTECH takođe ispunjava sve posebne zahteve u pogledu unutrašnjeg uređenja u kompanijskoj tapaciranoj radnji. Tamošnji stručnjaci mogu da transformišu najfiniju kožu i alkantaru u bilo kojoj željenoj boji i dizajnu presvlake u ukusan izuzetno luksuzan ili izrazito sportski enterijer. Odgovarajući ukrasi od plemenitog drveta i pravog ugljenika su dostupni u praktično bilo kojoj zamislivoj boji i sa različitim završnim obradama.