Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

POTPUNO NOVI SUPER SPORTSKI SUV BRABUS 800 ZASNOVAN NA MERCEDES-AMG MERCEDES-AMG GLS 63 4MATIC +

MAKSIMALAN PROSTOR, UDOBNOST I SNAGA – BRABUS 800

Luksuzni SUV visokih performansi – izvanredne performanse sa snažnim, samouverenim izgledom. Potpuno novi BRABUS 800, zasnovan na Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC +, je najnoviji BRABUS super sportski SUV koji pomera granice, a karakteriše ga neuporedivo iskustvo u vožnji, jedinstven izgled i ekstra prostrana unutrašnjost. Opremljen i sa potpunim karbonskim aerodinamičkim paketom, kovanim točkovima od 24 inča, sportskim izduvnim sistemom aktivnim klapnama, akustikom, enterijerom od fine kože BRABUS-a po meri i 4,0-litarskim V8 sa dvostrukim turbo punjačem koji proizvodi 588 kw / 800 hp, ova karakteristična BRABUS prerada ne ostavlja ništa neodradjeno!

Karbonski spoljašnji dizajn BRABUS-a 800 impresionira svojim trenutnim vau-faktorom. Pored toga, karakteristični izloženi delovi karoserije od karbona obezbeđuju optimalnu aerodinamiku. Na prednjoj strani, BRABUS prednji spojler daje BRABUS-u 800 nepogrešivo lice i smanjuje podizanje prednje osovine pri velikim brzinama, što rezultira poboljšanom stabilnošću upravljanja. Pozadi, umetak BRABUS difuzora savršeno ističe četiri BRABUS karbonske izduvne cevi dok istovremeno doprinosi optimalnoj aerodinamičkoj ravnoteži. Optimizovani otvori za vazduh na bočnim stranama prednjeg branika zaokružuju sportski izgled. Otvori za vazduh na maski hladnjaka, kao i osvetljeni BRABUS amblem u kombinaciji sa crvenim prepoznatljivim prugama obezbeđuju nepogrešiv BRABUS izgled.

Prestižne performanse – BRABUS 800 je pravi luksuzni mega lajner, vozilo za svaku namenu, svakodnevni vozač sa performansama superautomobila i prostor za 7 ljudi. Sa svojim V8 motorom od 4,0 litara sa dva turbo punjača izuzetno visokih performansi i specijalnim turbo punjačima visokih performansi, ovaj super SUV proizvodi 588 kw / 800 KS i tako nudi odlične performanse. Snaga od 1.000 Nm se prenosi preko devetostepenog automatskog menjača, koji se može menjati automatski ili ručno – preko njega BRABUS 800 ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 3,8 sekundi. Maksimalna brzina je elektronski ograničena na 280 km/h.

Pored toga, BRABUS četvorocevni izduvni sistem visokih performansi od nerđajućeg čelika sa aktivno kontrolisanim ventilima obezbeđuje odgovarajuću akustiku i dodatno usavršava isporuku snage smanjenjem protivpritiska izduvnih gasova. Nudi aktivno upravljanje zvukom omogućavajući vozaču da se prebaci između grlatog V8 u režimu „Sport“ na suptilnog šaptača u režimu „Coming Home“ jednim pritiskom na dugme.

Što veće, to bolje – Ekskluzivni dizajn BRABUS-a 800 naglašavaju novorazvijeni, visokotehnološki 24-inčni BRABUS Monoblok „PLATINUM EDITION” M kovani točkovi, koji, kroz korišćenje najsavremenijih proizvodnih procesa , nude jedinstven izgled i maksimalnu snagu. U kombinaciji sa BRABUS modulom spuštanja, ovaj SUV je agilan koliko i zadivljujući, naglašen neograničenom zabavom u vožnji. Gume visokih performansi obezbeđuje BRABUS-ov tehnološki partner: Continental.

U skladu sa sportskim, elegantnim izgledom i beskompromisnim performansama BRABUS-a 800, unutrašnjost ovog izuzetno prostranog sportskog SUV-a je takođe na najvećem nivou, koju karakteriše BRABUS Fine Leather dizajn po meri. dizajn od posebno meke i prozračne crne kože sa sivim kontrastnim šavovima koji odgovaraju crnoj boji. Površine sedišta i unutrašnji delovi panela vrata su prošiveni u našem jedinstvenom Arrow Wave dizajnu sa izuzetnom preciznošću. Pedantno perforirani delovi su pokriveni crvenom tkaninom koja odgovara crvenim BRABUS detaljima na poklopcu motora i karoseriji, dajući unutrašnjosti veoma poseban izgled.

Štaviše, sportske karakteristike BRABUS-a 800 su naglašene vidljivim karbonskim elementima na instrument tabli i panelima vrata, kao i aluminijumskim pedalama i dugmićima na vratima. Specijalne aluminijumske ručice menjača na volanu u BRABUS RACE dizajnu čine izbor prave brzine još preciznijim kada se ručno upravlja SPEEDSHIFT automatskim menjačem sa devet brzina. Naravno, dizajn enterijera se može prilagoditi u potpuno