Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Novi TECHART GTstreet R Cabriolet sa 800 KS.

Premijera super sportskog automobila sa otvorenim krovom: TECHART GTstreet R Cabriolet zasnovan na Porsche 911 Turbo i 911 Turbo S Cabrioletu. Već 20 godina, prepoznatljiv tjuning koncept GTstreet R objedinjuje ekstreme: prava svakodnevna vožnja i performanse na trkačkoj stazi.

Nakon što je TECHART predstavio TECHART GTstreet R u junu, TECHART sada predstavlja popularnu varijantu sa otvorenim krovom TECHART GTstreet R Cabriolet. Ukupno, GTstreet R kupe i kabriolet varijante su ograničene na  samo 87 jedinica. Pored GTstreet R programa – koji se sastoji od aerodinamičkog paketa, TECHART sportskog izduvnog sistema i kovanih točkova TECHART Formula VI – dostupne su i poboljšane performanse motora, kao i unapredjenje unutrašnjosti za modele 911 Turbo i 911 Turbo S Cabriolet. Sve komponente su razvijene i proizvedene u skladu sa zahtevima visokog kvaliteta od strane TECHART-a – “proizvedeno u Nemačkoj”. Komplet GTstreet R Cabriolet dostupan je vec od 63.000 evra plus PDV i može se naručiti od sada.

TECHART tjuning za modele 911 Turbo Cabriolet.

Spektakularne lake komponente od ugljeničnih vlakana sa poboljšanom aerodinamikom karakterišu kultni eksterijer TECHART GTstreet R kabrioleta. Atletski aeropaket sa prednjim branikom, haubom od ugljeničnih vlakana, sa produženim lukovima točkova, bočnim pragovima, zadnjim branikom i karbonskim zadnjim krilom, ispojava tipičan GTstreet karakter. Veliki otvori za vazduh obezbeđuju optimizovan protok vazduha do interkulera.

Sa dve varijante pojačanja snage u ponudi, TECHART GTstreet R Cabriolet obećava performanse na stazi bez premca. TECHART powerkit TA092/T1.1 sa TECHTRONIC kontrolnom jedinicom daje 911 Turbo S Cabrioletu dodatnih 44 kw (60 ks) i generiše ukupnu snagu od

522 kw (710 KS) jednim pritiskom na dugme. Maksimalni obrtni momenat se povećava za dodatnih 100 njutn metara i time daje ovom autu ukupno 900 njutn metara.

Novi i poboljšani turbo punjači u kombinaciji sa TECHTRONIC kontrolnom  jedinicom motora-menjača dovode Porsche 911 Turbo S Cabriolet do maksimalnih performansi sa najimpresivnijim TECHART pojačanjem snage TA092/T2.1 do sada – do 588 kw (800 ks ), 950 Nm obrtnog momenta i maksimalna brzina od 350 km/h.

Nivo vozila se može spustiti do 25 mm sa TECHART sportskim oprugama i garantuje sportski doživljaj vožnje u poređenju sa standardnim 911 Turbo Cabrioletom, Takodje u ponudi ima i  komplet štelujućih amortizera koji omogućavaju spuštanje u opsegu od 5 mm do 30 mm.

Sportski automobil sa otvorenim krovom napravljen je po meri za entuzijaste visokih performansi.

U jedinstvenom i emotivnom zvuku ručno izradjenog sportskog izduvnog sistema možete najbolje uživati u TECHART GTstreet R kabrioletu. Kontrola ventila – sa širokim spektrom akustike između otvorenih i zatvorenih podešavanja ventila – čini kabriolet super sportskog automobila idealnim saputnikom za svaki dan , kao i na trkačkoj stazi.

Dimenzije točkova i guma su porasle sa GTstreet R aeropaket-om i obećavaju bolje upravljanje zadnjim trapom koji je 30 mm širi od prednje osovine. Kovani točak TECHART Formula VI dostupan je u 20- i 21-inči sa centralnom bravom, kao i  u varijantama sa i bez aero diskova.

Sa visokokvalitetnom mešavinom Alcantara®, kože, tradicionalnih tkanina i pojedinačnih paketa od ugljeničnih vlakana, unutrašnja TECHART manufaktura ne ostavlja nijednu želju kupaca neispunjenom – do poslednjeg šava. Ručno rađen TECHART sportski volan i ekskluzivni detalji upotpunjuju unutrašnjost GTstreet R kabrioleta.