Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Kako učiniti da vaš Aston Martin V8 Vantage zvuči neverovatno sa QuickSilver Exhaust

Jednog ne tako sunčanog zimskog dana u Engleskoj sa policijom koja nam je bila za ledjima, vozili smo se  po engleskom selu u potpuno opremljenom Aston Martinu V8 Vantage i pokazali svetu šta znači kada je jedan ovakav auto opremljen tipičnim QuickSilver izduvnim sistemom.

Na prednjem delu ovog Aston Martin Vantage-a može se naći QuickSilver Exhaust-ov najnoviji dodatak, keramički obložene OPF delete pipes, dizajnirane za sve najsavremenije V8 Vantage modele sa Mercedesovim motorom koji imaju ugrađene filtere za čestice benzina.

Naše cevi jednostavno vraćaju svakom automobilu ono što je zakonodavstvo 21. veka oduzelo, dozvoljavajući potpuno slobodan deo od primarnih katalizatora koji maksimizira performanse i zvuk. Pored toga, ove delete pipes su obložene keramikom u QuickSilver  ‘Volcanic Black’ premazu kako bismo dodatno pomogli protok i smanjili temperaturu sa prednjeg dela automobila.

Na zadnjem delu ovog Astona nalazi se QuickSilver Exhaust Active Valve Sport zadnji deo koji koristi pametne unutrašnje cevi i odvojene komore za proizvodnju dve različite zvučne opcije koje diktiraju dvostruki ventili koji se mogu lako kontrolisati pritiskom na dugme sa vozačevog sedišta.

QuickSilver četvorostruke ukrasne cevi od karbonskih vlakana završavaju zadnji pogled na automobil dajući jedinstven, ukusan, ali afirmativan stav prema zadnjem delu ovog već divnog Aston Martina.

U celoj transformaciji od neinspirativnog fabričkog zvuka je zaista zapanjujući. QuickSilver izduvni sistem je  mogućnosti da oslobodi puni potencijal ovog V8 motora nudeći zaista glasan zvuk trkačkog automobila u režimu Sports and Track sa svim udarcima i udarcima na prekoračenju sa oštrim pucketanjem pri povećanju stepena prenosa. Ipak, kada je potrebno, sistem takođe omogućava potpuno civilizovan zvuk koji je skoro prikriven kao u prefinjenosti. Sve se može prebaciti samo korišćenjem sopstvenih režima vožnje automobila i ugrađene funkcionalnosti na volanu.