Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

CSF PERFORMANCE RADIJATOR ZA SVE ALUMINIJUMSKE ZA MERCEDES-AMG IZMJENJIVAČ TOPLOTE ZA V218 CLS 63, V212 E63, V231 SL, V197 SLS

Održavajte temperaturu punjenja konstantno nižom pomoću CSF-ovog visoko-performansnog izmenjivača toplote od potpunog aluminijuma za Mercedes-AMG E63 AMG i više!

Ovaj multi-fit CSF izmenjivač toplote zamenjuje mali izmenjivač toplote nadograđenom jedinicom. Ova nadograđena jedinica ima značajno poboljšan dizajn, posebno dizajniran da održava temperaturu punjenja konstantno nižom.

Problem

Kao što verovatno već znate, kako turbopunjač sabija vazduh, to ga zagreva. Ovaj vrući vazduh je loš za motor jer će smanjiti prag detonacije i ograničiti sigurnu izlaznu snagu motora, ubijajući zabavu. Softver ECU na tržištu povećava pritisak pojačanja, što znači da će se vazduh više kompresovati i samim tim više zagrejati.

Fabrički izmenjivač toplote je dizajniran za standardne nivoe snage i očekivani tip upotrebe, čim izađete izvan fabričkih nivoa snage i očekivanog tipa upotrebe, vaš fabrički izmenjivač toplote će početi da se bori. Pored toga, kako vaš radijator bude prolazio kroz svoj životni vek, jezgro će se pogoršati spolja, kao i napuniti se kontaminatorima iznutra kako bi se smanjila njegova snaga hlađenja.

Rastvor

CSF izmenjivač toplote za Mercedes-AMG E63 i više je veći, efikasniji izmenjivač toplote za značajno poboljšanu snagu hlađenja. Jezgra CSF-a su jedinstvena po tome što koristi naš dizajn B-cevi za cevi radijatora.

Jezgro B-Tube je relativno jače od O-Tube-a što omogućava da se cev napravi koristeći manje materijala, poboljšavajući prenos toplote i mnogo je lakša od O-Tube radijatora identične veličine. Ovo, u kombinaciji sa dvostrukim laminarnim protokom i poboljšanom površinom unutar jezgra, omogućavaju poboljšanje efikasnosti od oko 10-20% u odnosu na izmenjivač toplote sa O-Tube jezgrom iste veličine. Iako je skuplji za proizvodnju, za performanse, to je savršen dizajn cevi razmenjivača toplote! Pored toga, naša visokoefikasna rebra sa više lamela su optimizovana za svaku primenu.

Sa povećanom snagom hlađenja, temperature punjenja se održavaju konstantno nižima, vraćajući snagu izgubljenu kroz temperature vrućeg vazduha punjenja. To znači da ćete uživati u više snage, više vremena, u više uslova!

Kako to radi dizajn CSF-a

Na grafikonu ispod možete videti OEM jezgro (originalni) dizajn naspram CSF dizajna jezgra. CSF jezgro je dublje, ima više rashladnih cevi i mnogo veću površinu protoka. Ovo rezultira ogromnim povećanjem performansi hlađenja.