Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

BRABUS TUNING ZA MERCEDES-BENZ C-CLASS-u V/S 206

TUNING PROGRAM za novu C-KLASU

30.06.2022 – Novi PROGRAM INDIVIDUALIZACIJE BRABUS-a za Mercedes-Benz C-Klasu V/S 206 kombinuje najbolje od moderne elegancije i svakodnevnu vožnju sledećeg nivoa na tipičan BRABUS način. To je čista zabava u vožnji i dizajn na najvišem nivou. Zasnovan na limuzinama i T-modelima Mercedes-Benz C-klase, ovaj program je izvanredan koliko i oduzima dah – definisan nepogrešivim 1-Second-wow efektom BRABUS potpisom i performansama na najvišem nivou.

Oko elegantne šasije C-Klase, dinamični elementi karoserije kao što su upadljivi BRABUS prednji spojler branika, kao i BRABUS prednji umetak ussinika prednjeg branika sa LED lokatorskim svetlima daju automobilu potpuno nov, samouveren izgled. Na zadnjem delu limuzine, ovi elementi u kombinaciji sa BRABUS zadnjim spojlerom takođe smanjuju podizanje pri velikim brzinama, što rezultira neuporedivim iskustvom u vožnji. Integrisani BRABUS izduvni cevi od besprekornog crnog hroma suptilno zaokružuju izgled i limuzine i karavana, ne ostavljajući ništa štobi se još moglo poželeti.

Doživite beskompromisnu svakodnevnu zabavu u vožnji sa jedinstvenim faktorom dobrog osećaja. Sa tuning paketom BRABUS B30 PowerXtra za Mercedes-Benz C300 4MATIC, sportska limuzina ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 5,8 sekundi. 2,0-litarski četvorocilindrični motor sa turbo punjenjem proizvodi 221 kV / 300 KS nakon nadogradnje. Obrtni moment od 450 Nm se prenosi efikasno i munjevito na sva četiri točka preko devetostepenog automatskog menjača.

Nadogradnja BRABUS-a D30 zasnovana na Mercedes-Benz C300d je takođe osmišljena za nepogrešive performanse. Od 0 do 100 km/h, 2,0-litarski četvorocilindrični turbodizel motor koji proizvodi 228 kw / 310 KS i 600 Nm obrtnog momenta ubrzava za 5,6 sekundi. Sa elektronski ograničenom maksimalnom brzinom od 250 km/h, ovaj tuning program sledećeg nivoa kombinuje svetove performansi i udobnosti.

Elegantan i izuzetno sportski karakter ovog novog tuning programa je naglašen kovanim točkovima BRABUS Monoblock Z „Platinum Edition“. Najsavremeniji proizvodni procesi i ekskluzivna “Signature Black” završna obrada osiguravaju nepogrešiv izgled i maksimalnu snagu. Mala težina obezbeđuje poboljšanu stabilnost kao i optimalno rukovanje. Opremljen BRABUS sportskim oprugama, visina vožnje može da se smanji do 30 milimetara, poboljšavajući dinamiku vožnje kroz niži centar gravitacije.

Potpuno nova C-klasa može biti opremljena enterijerom BRABUS Masterpiece. Detalji kao što su karbonski pragovi na vratima sa osvetljenim BRABUS logom, koji menja boju sa ambijentalnim osvetljenjem unutrašnjosti, zaokružuju luksuzni izgled. Drugi sportski dodaci kao što su BRABUS dugmići za zaključavanje vrata i aluminijumski jastučići za pedale upotpunjuju unutrašnji ambijent.

Individualne želje se mogu realizovati u sopstvenoj sedlarnici BRABUSa po ličnom ukusu.