Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

KLINE INNOVATION izduvni sistem za LAMBORGHINI HURACAN

Dugo očekivani naslednik Gallarda. Nazvan po čuvenom borbenom biku, sa 5,2 litarskim v10 motorom koji proizvodi 610 KS, Huracan je zastrašujući superautomobil, koji u beskompromisnosti ispunjava Lamborginijevu tradiciju. Ovde u Kline-u smo odlučili da dizajniramo i napravimo vrhunski Huracan izduvni sistem. Izrađen od ultra laganog Inconela 625 materijala, dizajn je bio jednostavan, zvučne performanse bez premca i lakoća.

ZVUK

Ovde u Klineu smo osetili da fabrički Huracan izduvni sistem , zasnovan na istom dizajnu prigušivača kao i LP modeli, nije dovoljno poseban, da ne odgovara sirovoj prirodi super automobila. Osnovni Kline-ov zahtev za zvukom bio je da se stvori nešto što bi zaista vrištalo pri visokim obrtajima, dok bi pri krstarećim brzinama bilo gotovo tiho.

Pri zatvaranju ventila izduvni gasovi se preusmeravaju kroz niz komora i akustičnih sekcija kako bi se u potpunosti uklonio bilo koje gušenje . Kada je ventil otvoren, izduvni sistem oslobadja protok za optimalne performanse i zvuk, gasovi prolaze samo kroz našu zaštićenu cev uskog radijusa X cevi, kako bi efektivno podigli visinu izduvnog tona. Izduvna nota pri otvorenom ventilu je ozbiljno zapaljiva, X cev podiže ton izduvne note u promukli agresivni vokal za taj “demonski vrišteći” zvuk!

Ventili se aktiviraju od OEM vakuumskog sistema automobila, a mogu se kontrolisati pomoću novog Kline INCONEL BUTTON bežičnog kompleta

SPECIFIČNOSTI

Performanse

Uklanjanje sekundarnih katalizatora iz sekcije prigušivača i dodavanje sistema potpuno slobodnog protoka ispod otvorenog ventila, rezultiraju optimalnom efikasnošću izduvnih gasova i nekim umerenim povećanjem snage i obrtnog momenta

Dobitak snage i obrtnog momenta od 23 KS i 29 nm

Materijali

Kine Innovation Lamborghini Huracan auspuh je dostupan u 304 nerđajućem čeliku (20,5 kg) ili ultra laganom F1 razredu Inconel 625 (10,8 kg).

Katalizator

Svi poprečni preseci su povećani sa zaliha za oko 10% kako bi se dao najbolji balans obrtnog momenta i povećane snage

Odeljak prigušivača, 70mm 1D CLR Ks-cev.

Prolaz zatvarača ventila 50mm

Otvoreni ventil 63,5 mm slobodnog protoka