Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

KLINE INNOVATION izduvni sistem za PORSCHE 992 TURBO

Porsche 992 Turbo. Progresivni, ali sa retro stilom, i twin turbo flat six motorom  koji proizvodi 573 KS, 992 je upečatljiva i moćna mašina. Izduvni sistem, međutim, ugušen ograničenjima proizvođača i emisijama, pomalo je slab KLINE INNOVATION stručnjaci pretvaraju dosadni turbo zvuk u egzotični jauk superautomobila.

ZVUK

Uklanjanje zadnjeg prigušivača sa teškim komorama i njegova zamena laganom Inconel 625 Ks cevi F1 klase i potpuno zaobilaznim laganim Inconel prigušivačima, oslobađa značajnu količinu težine, kao i podizanje visine izduvnih gasova u egzotičniji tonski opseg . Uklanjanje OPF-a i katalizatora, i njihova zamena ili HJS motorsport katalizatorima, ili De-cat cevima, značajno oslobadja zvuk, dopunjujući i naglašavajući deo prigušivača visokog tona, u egzotični vrisak. KLINE INNOVATION sa ventiltronic podešavanjima, znači da se automobil može voziti u skrivenom režimu sa zatvorenim ventilima, međutim sirovi nesmetani zvuk se može postići sa otvorenim ventilima. Dodatak naših prelepo izrađenih izduvnih cevi od karbonskih vlakana F1 klase savršeno dopunjuje kompletan izduv.

PERFORMANSE

Kao i kod svih Porsche turbo platformi, potencijal za podešavanje je ogroman. Zamena osnovnih katalizatora, sa našim de-cat cevima,  će dati preko 40 KS i 55 nm obrtnog momenta. Uz dodatak potpunog remapa ecu-a, može se očekivati povećanje od 80 KS.

SPECIFIČNOSTI

Preseci

Dostupan sa cevima od 100 ćelija, 200 ćelija ili dekatnim cevima za optimalne performanse.

Svi poprečni preseci izabrani za optimalni balans obrtnog momenta i snage.

Ks prečnik cevi, 70 mm

prigušivač tranzit 50mm

prečnik cevi katalizatora 70mm

ukupni presek katalizatora 122mm

razvodni primarni, 41mm, 50mm sekundarni

Materijali

Zadnji deo prigušivača

Dostupan u: nerđajućim slojem 304, težina TBC

Inconel 625 superlaggera F1, težina TBC (laka)

Cevi katalizatora od 100 ćelija

dostupan u 304 nerđajućem materijalu, težina TBC

Inconel 625 superlegura F1, težina TBC

De-cat cevi

dostupan u 304 nerđajućem materijalu, težina TBC