Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

KLINE INNOVATION izduvni sistem za PORSCHE 992 GT3.

Porsche 992 GT3, najnoviji u liniji 911 modela koji je  orijentisan za stazu. sa svojim 4-litarskim ravnim 6-cilindričnim bokser motorom koji proizvodi 503 KS pri 8400 o/min, i novom šasijom od aluminijuma i čelika, ovo je čistokrvni super automobil, međutim, fabrički prigušen izduvni sistem zahteva zvučne promene i za to poboljšanje se pobrio KLINE INNOVATION.

ZVUK

Prvi aspekt fabričkog  izduvnog sistema koji zaista zadržava zvuk jesu katalizatori od 600 cpsi i OPF filter, njihovo uklanjanje i dodavanje HJS katalizatora visokog protoka, ili naše dugačke cevi sa dekat dizajnom, oslobadjaju zvuk značajno. gasovi zatim prolaze kroz jedan od dva tranzita u delu prigušivača. Kada je ventil otvoren, tranzit je potpuno slobodan za maksimalan zvuk, kada je ventil zatvoren, gasovi prolaze kroz KLINE  harmonično podešen prigušivač da bi se uklonio krstareći zvuk. Dodavanje naše prepoznatljive tesne cevi radijusa X značajno podiže visinu zvuka izduvnog sistema  u promukao, ali lep, zapaljivi vrisak, bez izazivanja bilo kakvog ograničenja za tranzit gasa. Materijal Inconel 625 takođe ima jedinstven zvuk, dodatno poboljšavajući prirodan karakterističan zvuk sistema KLINE INNOVATION. Bočni zid je veoma tanak i rezonuje da bi proizveo još veći vrisak pri visokim obrtajima.

PERFORMANSE

Najveći dobitak u performansama dolazi od zamene katalizatora i OPF filtera. Kline Innovation izduvnih cevi i deo prigušivača su dizajnirani da rade zajedno jedni sa drugima za optimalne performanse i zvuk. KLINE INNOVATION sistemi su  dostupni u 2 opcije, katalizatori od 100 cpsi koji proizvode najveći dobitak od 25 ks i 32 Nm, ili dekatni dugi cevni zaglavci koji proizvode najveći dobitak od 31 ks i 38 Nm

SPECIFIČNOSTI

Materijali

Zadnji deo prigušivača

Dostupan u: nerđajućim slojem 304, 16 kg

Inconel 625 superleggera F1, 9 kg (lagana)

Karbonski i prohrom izduvne cevi od nerđajućeg čelika uključeni u cenu.

100/200 ćelijski razvodnici

Dostupan u nerđajućem sloju 304, težina TBC

Inconel 625 superlaggera F1, svaka težina 4 kg

DECAT Manifolds

dostupan u nerđajućim slojima 304, težina TBC

Inconel 625 superlegura F1, težina TBC