Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

BMW i8 (2014-20) – QuickSilver Titanijumski sportski izduvni sistem sa Sound Architect™-om

Da li ste ikada imali potrebu ili želite da smanjite zvuk svog Sportski izduvnog sistem na diskretniji nivo? Ili, da bi napravite od njegatrkački automobil – pritiskom na dugme?

Sa QuickSilver’s Sound Architect™ pružamo vama, vozaču, lični izbor – omogućavajući vam da izaberete odgovarajući zvučni zapis za vaš automobil i prilagodite taj zvuk da odgovara trenutku.

Za vaše vozilo, analizirali smo zvuk da bismo utvrdili koje elemente treba potisnuti i poboljšati. Rezultat je vrhunska nota izduvnih gasova koja pojačava zadovoljstvo vožnje.

QuickSilver-ov Sound Architect™ se sastoji od dve odvojene putanje gasa i elektronskog ventila koji određuje šta je potrebno – Sport ili Rafinirano. Ovim ventilom upravlja ili putem QuickSilver Sound Architect™ APP, na vozačevom pametnom uređaju, ili u mnogim slučajevima integrisan u postojeće kontrole automobila.

Tamo gde je to prikladno, naš zvučni modul se povezuje na postojeću utičnicu za dodatnu opremu, a zatim se bežično kontroliše preko Sound Architect™ APP – bez upada u bilo koji od postojećih sistema automobila – Ne može biti jednostavnije.

QuickSilver Sound Architect™ sistemi’plug & play’za vaš BMW I8