Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

QuickSilver sportski izduvni sitem za Aston Martin DBS Superleggera

QuickSilver Aston Martin DBS Superleggera aktivni ventil Titan sportski izduvni sistem je veliko poboljšanje u odnosu na već impresivan fabrički sistem i u mnogim oblastima i sada je dostupan.

Naš sistem ima širi otvor od primarne cevi. 76mm u poređenju sa fabričkim 70mm. Ovo se nastavlja kroz dvostruke aktivne ventile koji nude bolji protok i poboljšani odziv gasa, dok takođe poboljšavaju dubinu tona pri nižim obrtajima i praznom hodu.

Takođe koristimo naše prepoznatljivo kućište prigušivača Titan Sport da smanjimo dodatnih 5 kg težine sa zadnjeg dela automobila. Osim što je titanijum izuzetno lagan, ima drugačiju rezonancu od nerđajućeg čelika. Ima nešto topliji ton, ali ipak blistav u visini i pri većim obrtajima.

QucikSilver aktivni ventili koriste novi do danas Sound Architect modul za potpunu kontrolu. Ovi moduli su plug n plaiy i koriste se za integraciju sa vašim mobilnim (mobilnim) telefonom koristeći bluetooth.

To znači da možete da pređete od glasnog trkačkog automobila do prefinjenijeg džentlmenskog vozača pritiskom na dugme kako biste odgovarali svakom okruženju.