Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Divno gunđanje QuickSilver novog sportskog izducnog sistema za Bentley Continental GT V8

Naš najnoviji sistem za Bentley Continental GT V8 ne razočarava i nudi vozačima savršeno rešenje za poboljšanje iskustva.

QuickSilver-ov novi sistem je savijen za optimalan protok i napravljen od najfinijeg nerđajućeg čelika 304 za izdržljivost. Kao i 2018 na V12 GT koristimo aktivne ventile, zadržavajući funkcionalnost vozila u automobilu, ali poboljšavajući sportski zvuk i performanse zbog našeg unutrašnjeg dizajna.

Sa zatvorenim ventilima, Bentley zadržava svoju civilizovanu prirodu za sva važna putovanja koja zahtevaju prefinjenost. Izaberite sportski režim i ventili se otvaraju i transformacija se odmah dešava. Pojavljuje se mnogo dublji ton sa stalnim pucketanjem i pucketanjem pri svakom prelasku i nižem stepenu prenosa koji nikada ne uspeva da probudi đavolji osmeh u svima nama.

Sistem se lako instalira unutar prilično velikih prostora koji su ostali od fabričkog sistema i zadržava OEM ukrasne cevi tako da dok na površini sve izgleda mirno, zver je spremna da probije pritiskom na dugme.

U svemu ovome V8 u kombinaciji sa QuickSilver  sportskim izduvnim sistemom predstavlja čudesno poboljšanje u odnosu na jačinu motora i mora ga imati svaki vozač koji želi da poboljša iskustvo vožnje.