Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Performmaster G805 Carbon Wide Body

Ono što su švapski stručnjaci za tuning ,Performmaster-a © postigli u oblasti tjuninga AMG motora poslednjih godina je vredno hvale.

Da, s pravom se može govoriti o novom standardu u ovoj oblasti. Ne samo zbog velike eksplozije performansi, već i zbog davanje garancija koje od tada i trenutno niko na tržištu ne nudi.

Stručnjaci za performanse odabrali su G 63 AMG kao dalji sveukupni objekat i sada predstavljaju Performmaster G805 Carbon Wide Body kao SVETSKU PREMIJERU.

Za početak, karoserija sa širokim carbon lukovima biće predstavljena na 2 vozila, u G manufaktur maslinasto zelenoj metalik i u G manufaktur noćno crnoj magno boji. Ovde je carbon izveden u sjaju i takođe u mat.

Vozila se mogu kupiti kompletna za one koji još nemaju G63 AMG kao bazu. Carbon Wide BodiyKit je takođe dostupan pojedinačno za vozače  koji već posedujuMercedes G63 AMG

Performermaster G805 Carbon Wide Body nije za svakoga, već za one koji vole nešto extravagantno.

Performmaster je PERFORMFACTUR © koji proizvodi samo male količine pojedinačno i ručno. Carbon Wide Body Kit je dostupan zasebno za one koji već poseduju G63 AMG.

Ovaj bolid treba prepoznati i ceniti

Svideće vam se njegov novi eksterijer, cenićete Carbon wide bodiy kit sa savršenim materijalima i prepoznatljivim i veoma ekskluzivnim dizajnom. 10 cm širi rubovi i grubi zvuk ne samo da će učiniti da se Performmaster G805 Carbon Wide Bodi istakne, već će ga katapultirati u najveću klasu.