Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Performmaster Tuning od 820 KS za Mercedes-AMG GT 63S

Više snage i veća maksimalna brzina za Mercedes-AMG GT 63S u  PERFORMMASTER modulu

Više snage (hp)

820 KS

Više obrtnog momenta (Nm)

1.070 Nm

Veća maksimalna brzina (km/h)

340 km/h

Ubrzanje (0-100 km/h)

2.8 Sec.

Performanse (KS)

639 KS

Performanse(Nm)

900 Nm

Performanse (km/h)

315 km/h

Ubrzanje (0-100 km/h)

3.2 Sec.

Vaš Mercedes-AMG GT 63S . PEC modul za podešavanje sa najnovijom tehnologijom podešavanja CAN magistrale.

Rezultat: veća snaga, veći obrtni moment i veća maksimalna brzina. TUV odobrenja za deo i sveobuhvatna garancija na motor za vaš Mercedes-AMG GT 63S je već uključena.

AMG chip tuning za vaš Mercedes-AMG GT 63S od PERFORMMASTER-a

SAMO PREMA PERFORMMASTER-u: Vmax delimiter za vaš Mercedes GT63 S AMG sa inovativnom performmaster tuning tehnologijom. Podizanjem Vmax ograničenja, Mercedes-AMG GT63S sada ubrzava do impresivne maksimalne brzine od 340 km/h.

KAKO FUNKCIONIŠe VMAX DELIMITER: PerformMaster Vmax delimiter radi ili sa PEC modulom za podešavanje, uključujući. povećanje performansi ili posebno. U oba slučaja, podešavanje uvek radi paralelno sa ECU vašeg Mercedes-AMG-a – bez ometanja glavne kontrolne jedinice.

Dakle, podizanjem Vmax ograničenja, vaš Mercedes AMG GT63 S može da iskoristi svoj puni potencijal.

U slučaju garancije, uvek možete očekivati najbolje od nas. Brinemo o motoru, menjaču, turbo diferencijalu i ostalim delovima do 24 meseca od datuma ugradnje do pređenih 100.000 km. Za razliku od mnogih drugih uslova garancije, mi ne koristimo takozvanu uzročnu klauzulu u malim slovima. Pored toga, dobijate produženu garanciju za vaš Mercedes AMG nakon garancije proizvođača kao produženje garancije ili novu garanciju.

Naša garancija na prvi pogled:

Za motor, menjač, turbo i diferencijal i druge delove ✓

Do 24 meseca od datuma prve registracije ✓

Do kilometraže od 100.000 km ✓

Nema uzročne klauzule u malim slovima ✓

Nema maksimalnog ograničenja ✓

Moguća naknadna garancija ✓

dostupna garancija u Evropi (Nemačka, Austrija, Švajcarska i UK) 

Performmaster nudi PEC modul za podešavanje uključujući odobrenje specifičnog dela vozila. U tu svrhu, svako vozilo mora proći tačan test nakon podešavanja da bi se dobilo odobrenje nemačkog TUV-a. Sa odobrenjem dela, Performmaster ispunjava najviše kriterijume operativne bezbednosti. Odobrenje za deo je uključeno kao standardna isporuka. Štaviše, obim isporuke sadrži elektronski hardverski modul, uključujući OEM-utičnice, odobrenje za određeni deo vozila

Ono što merimo

Merenje snage motora ✓

Merenje brzine ✓

Proverite efikasnost kočenja ✓

Provera guma ✓

Merenje izduvnih gasova ✓

Merenje buke kretanja ✓

Performmaster pravi razliku i tehnologiji CAN magistrale koja je ključna. Instalacija funkcioniše na nekoliko načina, kao i naknadna ugradnja u standardno stanje. Vaš Mercedes-AMG ostaje u potpunosti dijagnostikovan. Sva fabrička ažuriranja su i dalje moguća.

Pored toga, sve funkcije zaštite motora vašeg Mercedes AMG su zadržane. A operativna bezbednost vašeg Mercedes AMG je na prvom mestu kod Performmaster-a. PEC modul za tjuning motora postaje aktivan samo kada je radna temperatura vašeg Mercedes AMG dovoljno velika.