Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Performmaster Mercedes-AMG C63 V8 Final Edition

Mercedes-AMG C63 je proslavio svoju premijeru na Međunarodnom sajmu automobila u Njujorku 2018. Za AMG, C63 je postao faktor uspeha i najprodavaniji model.

Svi ljubitelji AMG modela bili su razmaženi izborom između sedana, karavana, kabrioleta i kupea. AMG C-Klasa je zatim izoštrena tokom fejslifta.

Najočiglednija promena dogodila se na prednjem delu. Sa velikim otvorima za vazduh, Mercedes C63 AMG je bio još agresivniji i trenutno je u svojoj vrhunskoj formi.

Mercedes-AMG C 63 sa 4,0-litarskim V8 biturbo

Ali najvažniji detalj je ispod haube Mercedesa C63 AMG. Osmocilindrični (M177 kao 4,0-litarski biturbo V8) impresionira direktnim odzivom na gas i velikim rezervama snage. Zahvaljujući V-dizajnu, oba turbopunjača su smeštena između redova cilindara i samim tim mnogo bliže bloku motora. 4,0-litarski V8 biturbo značajno skraćuje putanje protoka vazduha.

Sada se AMG osmocilindraš oprašta, jer u predstojećim modelima C63 – kao i u novom E63 – četvorocilindrični motor M139 sa električnom podrškom obezbeđuje neophodnu snagu. Sa jedinstvenim Mercedes C63 AMG Final Edition, PERFORMMASTER odaje počast fascinantnim specijalnom modelu.

Sa Mercedes C63 AMG V8 od Performmaster-a, zainteresovani kupci dobijaju poslednju priliku da nazovu sasvim poseban novi AMG automobil svojim. Konačni V8 specijalni model je strogo ograničen od strane ovog tjunera.

V8 specijalni model: Mercedes C63 AMG sa 8 cilindara

Vizuelno, Performmaster AMG C-Klasa pokazuje svoje sportsko poreklo kao nešto što se podrazumeva. Na prednjoj strani se nalazi tipična Performmaster maska i moćni spojler sa velikim usisnicima vazduha. Branici su mnogo širi i uokviruju AMG felne od lake legure sa širokim sportskim gumama. Zadnji se završava tipičnim duplim izduvnim cevima koje izlaze iz modifikovanog difuzora sa desne i leve strane. U sredini, AMG difuzor i spojler na poklopcu prtljažnika pružaju sportski finiš.

C63 Final Edition u najvišoj fazi evolucije

Snažan izgled i maksimalno ubrzanje, V8 u Mercedesu C63 AMG ne pravi kompromise. Najbolje performanse i najbolja bočna dinamika sa kvalitetima turing automobila. Mercedes C63 AMG odlično savladava asfalt pri ubrzanju. V8 je idealan spoj za C-klasu iz AMG-a i sada postiže svoju poslednju krunu sa PERFORMASTER-om.

C63 Final Edition u najvišoj fazi evolucije

Snažan izgled i maksimalno ubrzanje, V8 u Mercedesu C63 AMG ne pravi kompromise. Najbolje performanse i najbolja dinamika sa kvalitetima turing automobila. Mercedes C63 AMG odlično savladava asfalt pri ubrzanju. V8 je idealan spoj za C-klasu iz AMG-a i sada postiže svoju poslednju krunu sa PERFORMMASTER-om.

Uz pomoć PERFORMMASTER tjuninga za AMG, četvorolitarski biturbo postiže 612 KS i maksimalni obrtni moment od 810 Nm u svojoj najvišoj evolucionoj fazi. Maksimalna brzina je 310 km/h. Pojačanje dolazi pri malim brzinama motora, tako da V8 vrti do svog maksimuma bez problema. Ovo se poklapa sa AMG zvukom iz turbo motora i naglašava snagu V8 motora sa unutrašnjim sagorevanjem.