Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

HEICO SPORTIV Sada dostupan: novi VOLUTION® X. u 21 inču

Više od 20 godina, bezvremenski i prepoznatljiv dizajn serije VOLUTION® (V., VII.,X.) oduševljava bezbrojne Volvo obožavatelje širom sveta. Pored toga, prvi VOLUTION® točak je nedavno homologovan za Volvo električni brend Polestar, čime je proširen svet brenda HEICO. Sada dolazi sledeći vrhunac dizajna: VOLUTION® X u 9×21 inča.

Aluminijumski točak odiše čistom dinamikom i beskompromisan je dalji razvoj dobro poznatog VOLUTION® X. Ekspresivan dizajn sa deset krakova kombinuje laganu težinu sa maksimalnom snagom i impresionira svojim posebno filigranskim i snažno oblikovanim krakova.

Krakovi se proizvode postupkom livenja pod niskim pritiskom, nakon čega se višak materijala uklanja u složenom procesu mašinske obrade. Između ostalog, ovo rezultira uštedom težine od oko 6% u poređenju sa standardnim točkom, što doprinosi značajno poboljšanoj dinamici vožnje.

Pažnja dizajnerskih felni na detalje je očigledna, na primer, u HEICO SPORTIV poklopcima točkova u skladu sa bojama, HEICO poklopci na kompletu ventila i znački od nerđajućeg čelika sa zavrtnjima sa HEICO slovima.

Savršeno odabran ofset obezbeđuje glatku završnu obradu karoserije i daje svakom Volvu i Polestaru samouveren i prepoznatljiv izgled. U poređenju sa serijom, širina naplatka od devet inča omogućava ugradnju širih guma, koje isporučuje dugogodišnji tehnološki partner HEICO SPORTIV-a Pirelli.

VOLUTION® X. u 9×21 inča je sada dostupan u kombinacijama boja „Diamond-Cut, Black“ i trendi „High Gloss, Black“ za sve aktuelne serije modela Volvo, uključujući novi C40 i Polestar 2.