Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

AKRAPOVIC AUDI RS 3 SPORTBACK (8I) 2022-

Ovaj sistem je konstruisan korišćenjem laganih materijala dokazanim na trkama, titanijuma za prigušivač i deo cevi za konekciju, i od karbonskih vlakana novo dizajnirane, ručno izrađene izduvne cevi, dajući rezultat koji je preko 44% lakši u poređenju sa standardnim sistemom.

Evolution Line (Titanium) ima dva izduvna ventila – koji ima kućište izliveno u Akrapovičevoj sopstvenoj livnici – postavljena izvan prigušivača. Ova karakteristika dizajna sa savršenim protokom izduva omogućava da zvuk bude prilagođen tako da pruži Akrapovič zvučni efekat. Ovo stvara uglađen, bogat zvuk pri normalnom krstarenju, sa dubokim i sportskim tonom kada se Audi RS3 vozi dinamičnije. Snaga je povećana za 7,5 kw (10,2 ks) pri 5.450 o/min, uz povećanje obrtnog momenta od 16,3 Nm pri 2.800 o/min. Ove brojke su izmerene na Akrapovič dynometru kada su testirane na Audiju RS3 sa standardnim izduvnim sistemom.

Nije potrebno ponovno mapiranje, što mu daje mogućnost lakse ugradnje, a opcioni Akrapovič Sound Kit je takođe dostupan da ponudi vozaču veću kontrolu nad vrhunskim tonovima koje proizvodi ovaj sistem.

Izduvni sistem je ECE tip je odobren za automobile opremljene Otto/benzinskim filterom.