Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

H&R Monotube za Audi RS 3.

Evo prve dobre vesti: uprkos tome što OPF (filter čestica za benzinske motore) sada postaje obavezan, Audi je uspeo da sačuva šum, prskanje, režanje i mehur harizmatičnog petocilindričnog motora od dva i po litra.

I dalje 400 KS besni na pogonu na sve točkove, katapultirajući RS3 automobil do 100 km/h za testiranih 3,7 sekundi.

Druga dobra vest odnosi se na H&R Monotube preko suspenzije, koji je sada dostupan, koji pomaže kompaktnom bolidu da dobije još bolje prianjanje i takođe ostavlja dubok vizuelni utisak. Spušteno težište karoserije (prednji deo podesiv na približno minus 40 milimetara, zadnji dole na približno 45 mm) smanjuje pokrete tela i obezbeđuje još direktnije upravljanje.

Slabost vuče zbog uskih krivina je takođe minimizirana. Ipak, udobnost vožnje ostaje prikladna za duga putovanja, a nosivost ostaje na standardnom nivou. Pored toga, vešanje se može ugraditi i za sedan i za Sportback.

H&R Trak+ distanceri točkova od aluminijuma visoke čvrstoće obećavaju još više profila. Dostupni u srebrnoj ili crnoj eloksiranoj završnoj obradi, omogućavaju da se i standardni i custom točkovi poravnaju sa ivicama blatobrana sa milimetarskom preciznošću.

Kao i obično kod H&R-a, svi proizvodi se isporučuju sa neophodnim odobrenjima za delove i proizvedeni su u Nemačkoj!