Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

U Audiju A4 iz serije B9, novi AP coiloveri pružaju sportsko držanje na putu

Od maja 2019, ap Sportfahrwerke je pod okriljem KW automotive grupe i sada sve više razvija koilovere za trenutne automobile. Od sada AP nudi coilover komplete za sve Avant i limuzine Audi A4 serije B9 (tip B8, B81) od godine proizvodnje 10/2015.

Kontinuirano promenljiv opseg spuštanja testiran za Audi A4 sedan sa pogonom na prednje točkove je između 40 i 65 milimetara za obe osovine. Zbog dizajna osovine i nižeg centra gravitacije limuzine sa Audi quattro pogonom (pogon na sva četiri točka), ap coilover vešanje omogućava beskonačno promenljivo spuštanje od 30 do 55 milimetara na prednjoj osovini i 35 do 65 milimetara na zadnjoj osovini. Kod modela Audi A4 Avant karavan (karavan), može se podesiti kontinuirano promenljivo spuštanje od 35 do 60 milimetara i za pogon na prednje i zadnje točkove.

Dizajn vešanja sa svojim sportskim dinamičkim oprugama i sportskim, harmoničnim podešavanjem amortizera obezbeđuje održavanje relativno dobre udobnosti u vožnji uprkos maksimalnom spuštanju. KW automotive garantuje dvogodišnju garanciju na koilovere AP Sportfahrwerke u trajanju od dve godine, ako je vešanje montirano profesionalno kako je opisano u priloženom izveštaju o delovima i uputstvima za montažu od strane lokalne automehaničarske radionice. Zbog zakonskih zahteva u vezi sa minimalnim tehničkim rastojanjima za vozila sa pogonom na prirodni gas, koiloveri nisu dostupni za Audi A4 Avant g-tron.