Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Sa KW V3 štelujući amortizeri, i20 N prolazi kroz krivine još oštrije

Povoljan, potpuno opremljen i puno užitka u vožnji obećava Hyundai i20 N (BC3). Nakon ugradnje KW V3 kompleta za vešanje, hečbek od 204 KS pruža još više!

Ne moramo čak ni da se bavimo „faktorom maksimalne pozicije“ KW V3 ogibljenja; pošto zapravo svaki entuzijasta automobila zna šta KW coilover vešanje može da uradi kada je u pitanju samo spuštanje

U poređenju sa „normalnim modelima Hyundai i20 serije“, sportski „N“ je već znatno spušten u odnosu na fabrički. U zavisnosti od izbora spuštanja prilikom ugradnje KW coilover vešanja, i20 N (tip BC3) može se spuštati između 10 i 30 milimetara.

Na prvi pogled, 30 milimetara ne deluje mnogo, ali dani kada su mali automobil ili kompaktni model imali slobodu kretanja beskonačno podesivog sistema za spuštanje poput starog VW Golfa 2 su daleko iza nas. U današnje vreme, samo rastojanje između centra točka i ivice krila pretvorilo bi Golf 2 u SUV.

Ako se i20 N spusti za 30 milimetara, izgleda prilično dobro. I zapamtite, mi ne razvijamo „ogibljenje u režimu parkiranja“, mi razvijamo „ogibljenje vozača“. Dakle, čak i uz maksimalno spuštanje, Hyundai i20 N uvek vozi savršeno u svakoj situaciji – čak i pri maksimalnoj brzini na autoputu

Naše KW V3 coilover vešanje, razvijeno za Hyundai i20 N, je čisto putno vešanje za svakodnevnu upotrebu. Zbog toga smo tokom razvoja napravili kompromis kako bi izmenili ventile, suspenziju, klipnjaču, hod opruge i. kao sekundarno za svakodnevnu vožnju sa drumskim gumama.

Bez obzira za koji drumski automobil razvijamo KW coilover iz kategorije proizvoda „Street Performance“, vešanje coilover kombinuje maksimalno spuštanje sa maksimalnim užitkom u vožnji, maksimalnom bezbednošću u vožnji, maksimalnom dinamikom vožnje i izvanrednim komforom vožnje.

Na primer, veliku pažnju posvećujemo činjenici da KW coilover vešanje uvek radi besprekorno pri maksimalnom spuštanju. U takozvanom testu brzine opruge, dotično razvojno vozilo opterećujemo desetinama puta većim od maksimalnog opterećenja.

Sportsko, harmonično prigušenje čak i na loše izgrađenim sporednim putevima

Uvek pravimo amortizere KW V3 coilover suspenzije sa našom dobro poznatom tehnologijom sa više ventila. Pri veoma velikim vertikalnim ubrzanjima točkova, ventili velike brzine unapred konfigurisani u proizvodnji amortizera se otvaraju u KW V3 i točkovi mogu harmonično da se kompresuju prilikom vožnje preko poprečnih spojeva mosta ili neravnina na putu.

Ovi brzi ventili nisu individualno podesivi, jer ih unapred konfigurišemo posebno za Hyundai i20 N (BC3) tokom proizvodnje vešanja i amortizera.

Ako je unapred podešeno KW vešanje je previše udobno ili suviše zategnuto za neke vozače, prigušivanje kompresije pri malim brzinama i odskoka mogu se podesiti pojedinačno u samo nekoliko koraka.

Faza odskoka male brzine utiče na upravljivost i udobnost kotrljanja pri malim brzinama. Prigušenje odskoka se takođe može menjati na kontrolisan način sa 16 klikova.

Podešavanje prigušenja kompresije utiče uglavnom na pokrete nagiba i kotrljanja karoserije, kao i na ponašanje pri okretanju. Možete birati između dvanaest nivoa klikova.

Ako su ventili otvoreni, prigušenje kompresije se smanjuje pri maloj brzini i vozilo se brže spušta tokom kretanja upravljača. Ako se prigušivanje kompresije poveća, klipnjača se sporije spušta. Kako Hyundai i20N upravlja direktnije, prigušivanje kompresije i prigušivanje odskoka su čvršće prilagođene, ponašanje pri skretanju kao i potpora karoserije postaju precizniji.

Svako ko vozi trenutni automobil kao što je Hyundai i20 N sa KW V3 coilover vešanjem biće zapanjen kako sportski mali automobil vozi, sa mnogo skladnijom i udobnijom vožnjom u poređenju sa konvencionalnim vešanjem.

Uskoro ćemo izbaciti KW V3 Clubsport coilover ogibljenje za Hyundai iN20 sa dizajnom kola i motorsport komponentama, pošto će mali automobil od 204 KS bez sumnje biti redovno prisutan na stazama