Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

BRABUS 900 XLP “JEDAN OD DESET” – ZASNOVAN NA MERCEDES-AMG G 63 BRABUS 900 XLP “JEDAN OD DESET” – JAČI NEGO IKADA

16.05.2022 – Neukroćen. Nezaustavljiv. Spreman za poletanje. Sa BRABUS 900 XLP „Jedan od deset“, Sa BRABUS XLP unosimo više snage nego ikada ranije. To je više od superautomobila. To je završnica moderne elegancije na svim terenima. Nova vizija performansi i samopouzdanja na sledećem nivou, koju karakteriše beskompromisna snaga na terenu, luksuz Remek delo koje oduzima dah i neograničena zabava u vožnji. Zasnovan na Mercedes-AMG G 63, BRABUS 900 XLP je dizajniran da savlada svaki izazov na i izvan utabanih staza sa stilom.

Jedinstveni karakter potpuno novog BRABUS 900 XLP „Jedan od deset“ definisan je našim prepoznatljivim konceptom eksterijera Widestar – namenski napravljen da da terenskom automobilu nepogrešiv izgled. Elementi od ugljeničnih vlakana postavljeni oko šasije naglašavaju prepoznatljive karakteristike pikapa. Ponavljajući elementi iz asortimana Adventure XLP, kao što su prednje kablovsko vitlo za teške uslove rada i konfiguracija krovnog nosača, kao i deflektor vetra sa izloženim ugljenikom sa četiri pomoćna LED svetla značajno proširuju mogućnosti pikapa na svim terenima i pretvaraju svaku avanturu van utabanih staza u nezaboravno iskustvo.

Snažniji nego ikad – BRABUS 900 XLP „Jedan od deset“ nudi najbolje u inženjeringu performansi i isporuci snage na putu i van njega. To je čista zabava u vožnji. Superautomobil sa tovarnim prostorom koji može da ubrza od 0 – 100 km/h za samo 4,4 sekunde zahvaljujući BRABUS Rocket 900 4,5 litarskom V8 motoru sa dvostrukom turbo zapreminom koji proizvodi 662 kw / 900 KS. 1.250 Nm neumoljive snage se trenutno prenosi preko devetostepenog automatskog menjača, koji se može menjati automatski ili ručno – u zavisnostišta vozač želi. Sa elektronski ograničenom maksimalnom brzinom od 210 km/h, BRABUS 900 XLP je jedan od najbržih pikapa na svetu.

Takođe, po prvi put u istoriji BRABUS XLP, „Jedan od deset“ opremljen je potpuno novim 22-inčnim BRABUS Monoblock Z HD kovanim točkovima, dizajniranim za maksimalno tešku upotrebu na terenu. Najsavremeniji proizvodni procesi, „Gunmetal Black“ završna obrada kao i upadljive crvene pruge sa iglama povećavaju zapanjujući, jedinstveni izgled pikapa pojačan maksimalnom snagom i izdržljivošću.

Prefinjen do poslednjeg detalja, elegantni „Mondial Black“ kožni dizajn impresionira svojom besprekornom završnom obradom, upotpunjen specijalnim BRABUS dijamantima od školjke i perforacijama koje se primenjuju sa izuzetnom preciznošću oko cele kabine, uključujući sedišta, elemente ukrasa i otvore za noge, koji su isto tako presvučeni najfinijom kožom. Koža je ukrašena „Jet Black“ cevima i odgovarajućim crnim šavovima. „Rocket Red“ zastakljivanje poboljšava preko 206 pojedinačnih elemenata kokpita, uključujući ukrasne panele, ručke, prekidače, poklopce zvučnika, kao i ventilacione otvore i dodaje intrigantan kontrast.