Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Dostupan za sve VW T-Roc (A1) sa ili bez pogona na svim točkovima: Više zabave na putu plus spuštanje od 60 mm zahvaljujući AP coilover kompletu

Kompaktna sportska terenska vozila (SUV) su i dalje veoma trendi. Zbog toga su sportski dodaci veoma traženi. Od sada, za VW T-Roc (A1) je dostupan coilover kompanije AP Sportfahrwerke, jednog od brendova KW automotive.

AP coilover je dostupan sa tehničkim odobrenjima za sve modele VW-T-Roc (pogon na prednje točkove, 4MOTION- ili pogon na sve točkove) kao i za T-Roc Cabriolet. Na prednjoj osovini spuštanje je podesivo od 40 do 50 mm. Na zadnjoj osovini moguće je spuštanje od 35 do 60 mm. Komplet AP coilover je takođe dostupan za VW T-Roc.

Komplet AP coilover omogućava beskonačno spuštanje sa 15 na 35 mm i na zadnjoj osovini sa 20 na 45 mm za VW T-Roc R, koji je opremljen sa 300 KS. Spuštanje T-Roc R približno odgovara spuštanju od 60 mm ostalih T-Roc vozila.

Za VW T-Roc, AP coilover kompleti takođe pružaju prijatan komfor u vožnji u ovom cenovnom rangu zahvaljujući svom sportskom dizajnu amortizera, ravnoteži između sportskih i harmonijskih svojstava i zahvaljujući dinamičkim oprugama. Čak i kod sportskog VW T-Roc R, AP coilover omogućava bolje rukovanje bez većeg gubitka udobnosti, kao što je slučaj kada se spušta pomoću opruge.