Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

BRABUS 900 – ZASNOVAN NA MERCEDES-MAYBACH GLS 600

BRABUS 900 – VRHUNSKI LUKSUZNI SUV

28.04.2022 – BRABUS 900 je remek-delo moderne prefinjenosti. Luksuzni SUV sledećeg nivoa, dizajniran da ponovo pomeri granice elegancije i pažnje na detalje. Zasnovan na Mercedes-Maybach GLS 600, ovaj izvanredni mega-lajner impresionira svojim ekskluzivnim prepoznatljivim karakterom, nudeći maksimalnu udobnost, izgled koji oduzima dah i visoke performanse bez ograničenja. Postanite glavni događaj. BRABUS 900 je nova vizija avangarde. Poziv da doživite vrhunsku eleganciju u njenom najspektakularnijem obliku

Ekskluzivni dizajn BRABUS-a 900 je redefinisan našim prepoznatljivim konceptom eksterijera u kombinaciji sa visokokvalitetnim aerodinamičkim delovima. Oko ekstravagantne šasije, niz stilskih karbonskih elemenata kao što su BRABUS blatobrani, BRABUS prednja maska kao i umetak BRABUS zadnjeg difuzora daju klasičnom Maybach izgledu novi, sportski izgled. Milimetarski precizni BRABUS Masterpiece znački integrisani na D-stubove i pragove u kombinaciji sa upečatljivim BRABUS-ovim “Shadow Chrome” zastakljenim elementima ukrasa ponovo zamišljaju osnovni hrom i pružaju nepogrešivu pažnju na detalje.

Čuveni mega lajner ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 4,2 sekunde zahvaljujući BRABUS Rocket 900 4,5-litarskom V8 twin turbo motoru sa novorazvijenim turbo punjačima koji proizvode istoimeni luksuzni SUV od 662 kw / 900 ks. Munjevito brz prenos snage od 1.250* Nm obezbeđuje devetostepeni automatski menjač koji se može menjati automatski ili ručno – sve u slobodno vreme vozača. Sa elektronski ograničenom maksimalnom brzinom od 320 km/h, svaka voznja sa ovim kultivisanim modelom visokih performansi postaje nezaboravno iskustvo na putu, podcrtano udobnošću koja oduzima dah i elegancijom sledećeg nivoa.

Izuzetno sportski karakter sledećeg nivoa modela BRABUS 900 je naglašen kovanim točkovima od 24 inča BRABUS Monoblock M „Platinum Edition“. Najsavremeniji proizvodni procesi kao i završni sloj sa potpisom „Shadow Grey“ obezbeđuju nepogrešiv izgled i maksimalnu snagu. BRABUS Airmatic sportska jedinica može smanjiti visinu vožnje do 25 milimetara, značajno poboljšavajući dinamiku vožnje spuštanjem centra gravitacije.

U skladu sa upečatljivim izgledom BRABUS-a 900, naši stručnjaci za dizajn enterijera razvili su po meri, potpuno ručno izrađenu BRABUS Bi-Color Masterpiece enterijer ekskluzivno za ovaj potpuno novi model, dizajniran da sa ukusom zaokruži njegovu nepogrešivu eleganciju, kao i njegovu beskompromisnu snagu.

U zadnjoj kabini, dva prvoklasna jednoseda sa brojnim funkcijama udobnosti kao što su podešavanje više kontura, memorija i integrisana ventilacija i grejanje sedišta nude izuzetan komfor u vozilu sa stilom. Da bi dodatno upotpunio svoj sportski, elegantni štih, ovaj jedinstveni koncept enterijera takođe sadrži niz elemenata od izloženog ugljenika koji su implementirani oko kontrolne table i panela vrata, aluminijumskih pedala i dugmica za zaključavanje vrata, kao i ulazni pragovi nerđajućeg čelika sa pozadinskim osvetljenjem BRABUS logoa, koji menja boju u skladu sa ambijentalnim osvetljenjem