Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

CSF INTERCOOLER SET ZA PORSCHE 992 TURBO/TURBO S

Strateško partnerstvo CSF-a sa PVR-om donosi F1 dizajn i tehnologiju hlađenja na tržište rezervnih delova visokih performansi. Ovi interkuleri pomažu u održavanju temperature punjenja konstantno nižim od fabričkog interkulera. To je zato što je vaš fabrički međuhladnjak dizajniran za standardne nivoe snage i očekivani tip upotrebe, čim izađete izvan fabričkih nivoa snage (povećan pritisak prednapona) i očekivanog tipa upotrebe, vaš fabrički interkuler će početi da se bori. Pored toga, kako vaš interkuler prolazi kroz svoj životni vek, jezgro će se pogoršati spolja, kao i napuniti se kontaminatorima iznutra, što rezultira smanjenjem njegovih performansi.

Vremenom fabrički plastični završni rezervoari koji su uvijeni na fabričko jezgro mogu da procure, gubeći dragoceni pritisak prednapona, što rezultira značajnim nedostatkom performansi i rizikom za motor.

Međutim, nisu svi međuhladnjaci jednaki.

CSF JEZGODNI DIZAJN – VALJANE CEVI I ZAVRŠNI REZERVNI REZERVOARI

CSF interkuler za PORSCHE 992 Turbo & Turbo S je veći, efikasniji međuhladnjak za značajno poboljšanu snagu hlađenja.

PVR valjana cevna jezgra su optimizovana u unutrašnjem aerotunelu PVR-a, kroz ovaj proces PVR bira optimalnu visinu naslaga i dizajn sa višestrukim lamelama kako za stranu ambijenta tako i za stranu pritiska za optimalnu ravnotežu između snage hlađenja i pada pritiska.

CAD optimizovani krajnji rezervoari i I-cev poboljšavaju protok vazduha u i iz međuhladnjaka za dalja poboljšanja performansi i TIG zavarene krajnje rezervoare

PREDNOSTI

Eliminiše toplotu

Smanjuje temperature vazduha za punjenje

Eliminiše kvar na kraju rezervoara i podiže nivoe pojačanja

M-Engineering testera ≈ +16 vhp + 60vtk povećanje na stepenu 2 automobila nakon instalacije

KARAKTERISTIKE

Formula-1 Performance Grade Core bi PVR (2-redna jezgra sa valjanim cevima sa unutrašnjim perajima)

33 cevi u odnosu na OEM 17

3mm valjana cev u odnosu na OEM 7mm

Visina pera 4,85 mm u odnosu na OEM 8 mm

CNC mašinski obrađeni završni rezervoari sa integrisanom I-cevnom vezom na kućište leptira

100% TIG zavareni u odnosu na OEM zaptivke i uvijeni plastični završni rezervoari za maksimalnu izdržljivost u aplikacijama sa visokim pojačanjem

OEM stil CNC obrađene ulazne/izlazne veze za precizno uklapanje sa svim OEM komponentama

Visoko projektovan, lagan dizajn – težak samo 20 lbs. Ukupno (9,07 kg)

Prava Plug-and-Plai instalacija „uklopi se“.

Istraživanje i razvoj i testiranje performansi od strane vodećih Porsche Tuning kompanija u industriji – M-Engineering, Vorld Motorsports, GMG Racing i Gosha Turbo Tech

Proizvedeno u SAD u PVR Severnoj Americi

CSF PROIZVODNJA, TESTIRANJE I ZAVRŠNA OBRADA

Ovi interkuleri su proizvedeni u fabrici PVR-a u Severnoj Americi, što znači da PVR ima potpunu kontrolu nad našom proizvodnjom, za razliku od drugih brendova sa belim etiketama. PVR-ovi međuhladnjaci započinju život u svojoj fabrici kao aluminijumski lim ili šipka/komad i odatle stvaraju sopstvene valjane cevi, rebra sa više lamela i CNC mašinu za sve delove. Jezgro se zatim CAB lemljuje u njihovoj najsavremenijoj čistoj prostoriji, a krajnje rezervoare i spojeve TIG zavaruju zajedno njihovi glavni zavarivači.

Svi PVR-ovi međuhladnjaci su pojedinačno testirani na curenje i prolaze kroz inspekciju ugradnje kako bi se osiguralo da kritične dimenzije odgovaraju našem dizajnu.

Za kraj, naši interkuleri su dostupni samo u sirovoj završnoj obradi.

OEM broj dela: OEM # 992.145.805.G

Kompatibilni modeli: 2020+ Porsche 992 Turbo, 2020+ Porsche 992 Turbo S