Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

TECHART predstavlja kompletan karbonski aeropaket za Porsche 911 GT3 kao i novi kovani točak Formula VII.

Trkanje na prvi pogled. TECHART predstavlja karbonski program za Porsche 911 GT3 i 911 GT3 sa Touring paketom – dostupan od leta 2022. Blatobrani od karbonskih vlakana, 15 milimetara širi lukovi točkova, aerodinamični prednji poklopac od karbonskih vlakana i opsežna poboljšanja napred i pozadi obezbedjuju autu oštriji izgled. Novi TECHART Formula VII kovani točak je takođe dostupan za 911 Carrera GTS.

Upadljive vidljive nadogradnje od ugljeničnih vlakana.

Sa privlačnim aerodinamičkim delovima napravljenim od pravih ugljeničnih vlakana, TECHART jasno ističe trkački DNK Porsche 911 GT3 i 911 GT3 sa Touring paketom, zadržavajući aerodinamički koncept sportskog automobila. 15 milimetara širi TECHART laki blatobrani sa otvorima na lukovima točkova i karbonskim aero poklopcem obezbeđuju impresivan izgled. Veliki dimenzionisani otvori za vazduh na prednjoj strani, istaknuti prednji spojler i dovod vazduha u prednjem poklopcu, sportski bočni retrovizori i bočni pragovi, kao i donji deo zadnjeg difuzora – sve je napravljeno od visokokvalitetnog TECHART vidljivog karbona – zamenjuju standardne komponente. TECHART nadograđeni 911 GT3 takođe ima zadnje krilo u potpunosti napravljeno od karbonskih vlakana sa moćno oblikovanim završnim panelima  krila i karbonskim panelom za usis vazduha na poklopcu prtljažnika.

TECHART karbonski paket za 911 GT3 se može konfigurisati i omogućava se TECHART tipično ulepšavanje vozila po meri, bilo u mat ili visokosjajnom vidljivom karbonu ili poznatom TECHART kovanom karbon dizajnu. Veliki izbor TECHART delova od ugljeničnih vlakana se proizvodi ručno u sopstvenom pogonu za proizvodnju ugljenika. Sa TECHART zadnjim natpisom napravljenim od trodimenzionalno livenih slova od akrilnog stakla, vlasnici GT3 naglašavaju sportski karakter svog personalizovanog vozila i čine ga istinski jedinstvenim.

Ručno rađeni TECHART sportski volani i ekskluzivni detalji unutrašnjosti.

Sa Alcantara®, kožom i tkaninama inspirisanim automoto sportom, kao i delovima karbonske obloge, TECHART manufaktura nudi kupcima Porsche-a 911 GT3 beskrajne mogućnosti da svom vozilu daju lični pečat u unutrašnjosti.

Dinamičan izgled turbine: novi kovani točak TECHART Formule VII sa centralnim zaključavanjem za Porsche 911 GT3 i 911 Carrera GTS.

Jedinstveni dizajn turbine u kombinaciji sa malom težinom i modernom tehnologijom kovanja. Ekspresivni TECHART Formula VII kovani točak ispunjava sve zahteve da postane budući klasik u svetu dizajna točkova. Spektakularni lagani točak sa centralnim zaključavanjem slavi svoju premijeru kao deo tjuning programa za modele 911 GT3. Takođe će biti dostupan i za Porsche 911 Carrera GTS.

Dimenzije točkova za Porsche 911 GT3 su 9,5 k 20 inča napred i 12 k 21 inča pozadi. Za 911 Carrera GTS, volan TECHART Formula VII dostupan je u veličinama 9 x 20 inča i 11,5 x 21 inča. Novi dizajn točkova omogućava dalje opcije personalizacije sa brojnim varijantama i sofisticiranim završnim obradama – individualno prilagođenim vozilu.