Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

BRABUS 800 XLP SUPERWHITE – NA BAZI MERCEDES-AMG G 63

Sjajji kao beli dijamant – potpuno novi BRABUS 800 XLP Superwhite je čist luksuzni luksuz. To je novo lice modernog tjuninga Sjajni dijamant koji impresionira svojim nepogrešivim belim potpisom i nudi najbolje u naj samopouzdanoj eleganciji i performansama. Ovaj jedinstveni pikup koji može da ide svuda kombinuje svetove luksuza remek dela po meri i nezaustavljive snage na svim terenima na tipičan BRABUS način – potpuno opremljen sa najboljim što BRABUS XLP proizvodni program može da ponudi. XLP Superwhite je drugi izuzetno ekskluzivni superautomobil BRABUS Monochrome Design-Serije: Naš potpuno novi portfolio ahromatskih vozila sa potpisom inspirisan preko četiri decenije BRABUS visokih performansi. Uvek u centru pažnje: XLP Superwhite.

Nepogrešiv karakter potpuno novog BRABUS 800 XLP Superwhite je definisan njegovim jedinstvenim WIDESTAR paketom eksterijera; sada ekskluzivno restilizovan sa monohromatskom završnom bojom BRABUS Signature u boji „Diamond White Pearl“ za posebno elegantan izgled, naglašen izuzetnom pažnjom posvećenom detaljima. Elementi od ugljeničnih vlakana postavljeni oko bele i smele šasije naglašavaju karakteristike pick up-a, uključujući novorazvijene karbonske obloge izduvnih cevi sa integrisanim ambijentalnim svetlom. Ponavljajuće karakteristike iz linije proizvoda Adventure XLP, kao što su prednje vitlo za teške uslove rada i konfiguracije novog rezervnog točka i krovnog nosača koje proširuju terenske mogućnosti BRABUS-a XLP 800 Superwhite čine svaku vożnju nezaboravnim iskustvom.

Potpuno novi BRABUS 800 XLP Superwhite nudi najbolje u inženjeringu performansi i isporuci snage na putu i van njega. To je intenzitet na četiri točka; superautomobil sa utovarnim prostorom koji može da ubrza od 0 – 100 km/h za samo 4,8 sekundi zahvaljujući svojoj 4-litarskoj konfiguraciji V8 motora sa dva turbo punjača koji proizvodi 588 kw / 800 KS. 1000 Nm neumoljive snage se trenutno prenosi na bilo koji teren preko devetostepenog automatskog menjača, koji se može menjati automatski ili ručno – sve u slobodno vreme vozača. Sa elektronski ograničenom maksimalnom brzinom od 210 km/h, BRABUS 800 XLP Superwhite se svrstava među najbrže ppick up-e  na svetu.

Kao i prethodni modeli, potpuno novi BRABUS 800 XLP Superwhite je opremljen kovanim felnama BRABUS Monoblock HD od 22 inča, dizajniranim za maksimalnu tešku upotrebu na terenu. Najsavremeniji proizvodni procesi kao i „Signature Black“ završna obrada povećavaju zadivljujući, jedinstveni izgled pick up a  pojačan maksimalnom snagom i izdržljivošću. BRABUS Ride Control modul vešanja u kombinaciji sa prepoznatljivom prednjom i zadnjom konfiguracijom portalne osovine obezbeđuje neuporedivo, potpuno podesivo iskustvo vožnje bez obzira na odredište.

Reimagined Heritage – Naši stručnjaci za dizajn enterijera razvili su po meri, potpuno ručno rađenu unutrašnjost BRABUS Masterpiece posebno za ovaj potpuno novi model kako bi se uklopila sa njegovim nepogrešivim BRABUS izgledom. Rafiniran do poslednjeg detalja, luksuzni kožni dizajn „White Heat” impresionira svojom besprekornom završnom obradom, zajedno sa specijalnim BRABUS „Double Cube” prošivanjem i perforacijama nanešenim sa izuzetnom preciznošću oko cele kabine, uključujući sedišta, elemente ukrasa i otvore za noge, isto tako presvučeni najfinijom kožom. Kao dodatni omaž, mnogi elementi enterijera ovog specijalnog izdanja su završeni sa uzorkom brenda „Heritage“, koji odaje počast našoj godini osnivanja, a time i više od četiri decenije BRABUS-a sa svojim reljefnim pečatima „77“