Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

CSF HLADNJACI PUNJENJA VISOKIH PERFORMANSI ZA BMW F90 M5 – U BOJAMA PO ŻELJI

Ne samo da možete poboljšati performanse vašeg ///M automobila pomoću CSF Charge-Air-Colour, već sada možete znatno poboljšati estetiku vašeg motornog prostora pomoću naših prilagođenih opcija završne obrade! Bez obzira da li želite da se slažete sa bojom eksterijera vašeg automobila, ili da se izdvojite sa Hidro-dipped dizajnom, možemo zadovoljiti vaše potrebe.

Prvi u svetu i ekskluzivni u industriji rezervoar sa livenim krajevima dizajniran za hlađenje vazduha visokih performansi za BMW F90 M5 i F92 M8

Prilagođeno dizajnirano jezgro CSF tečnost-vazduh interkulera (CFD analiza i testiranje završeni da bi se osigurale optimalne performanse)

~100% povećanje zapremine jezgra po svakom hladnjaku za punjenje u poređenju sa OEM hladnjakcma za punjenje vazduha

Jednodelni bešavni rezervoari za dovod vazduha sa integrisanim cevima za punjenje

Integrisani portovi za ubrizgavanje E85/metanola ugrađeni u krajnji rezervoar za izlaz vazduha (dvostruki 1/8 NPT portovi po hladnjaku)

U kompletu sa priključcima za vodu „Quick Connect“ u OEM stilu i portovima za senzore

Dizajniran sa tehnologijom 3D skeniranja/brzog prototipa kako bi se osiguralo precizno postavljanje i maksimalno iskorišćenje površine

Dizajn „uklopnog uklapanja“ bez potrebnih modifikacija

Završeno profesionalnom završnom obradom „Crinkle Black“ premazanom prahom (CSF #8178), takođe dostupno u sirovoj aluminijumskoj završnoj obradi sa dostupnom opcijom prilagođenog premaza u prahu (za više detalja o vremenu isporuke i cenama raspitajte se)

Doživotna garancija

Prodaje se kao kompletan set sa levim/desnim hladnjacima vazduha za punjenje + hardverom za instalaciju

Značajno smanjuje temperature usisnog vazduha (IAT), poboljšava vreme od 60-130 MPH za ~0,30 sekundi

Odgovara:

2018-2021 BMW F90 M5 (Limuzina)

2018-2021 BMW F91 M8 (kabriolet)

2018-2021 BMW F92 M8 (kupe)

2018-2021 BMW F93 M8 (Gran Coupe)

OEM #:

Levo: 17517852406

Desno: 17517852407

***Molimo vas da nam pošaljete e-poštu sa vašim specifičnim zahtevima za završetak nakon što pošaljete svoju porudžbinu***

RAL kodovi su potrebni kada naručite bilo koju određenu boju. Ovi kodovi boja će biti dati proizvođaču pre nanošenja završne obrade. Ne može se garantovati tačna poklapanja boja zbog procesa završne obrade. Sve posebne porudžbine/prilagođene završne obrade neće biti prihvaćene za vraćanje na osnovu izgleda. Ako imate bilo kakve dizajnerske ideje ili zahteve za završnu obradu koje ne vidite, kontaktirajte nas.