Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

U trendu: naši Kw štelujući amortizeri za električne automobile – sada dostupni i za Cupra Born

Oni su ovde i u trendu su: naši KW koiloveri za električne automobile. Sada takođe nudimo prilagodljivo KW DDC plug & play coilover vešanje za Cupra Born (tip K1), kao i KW V3 coilover vešanje zvano KW Variant 3 coilover vešanje, koje se ručno podešava u kompresiji i tvrdoći.

Na mnogim tržištima sve više ljudi odlučuje da kupi električni automobil. Samo u Nemačkoj su, prema raznim medijskim izveštajima, čisto električna vozila (takođe zbog subvencija) već prestigla dizel motore u pogledu novih registracija putničkih automobila 2021. godine.

U KW, takođe imamo koristi od ovog stalnog buma električnih automobila. Zanimljivo je videti da je sve više vozača električnih automobila, kao što je Tesla Model 3, oduševljeno tjuningom. Pored aluminijskih felni, naši štelujući amortizeri su takođe veoma traženi.

Dakle, nije ni čudo što razvijamo naše amortizere sa sertifikacijom delova za sve više električnih automobila. Sa našim  podesivim amortizerima po visini, a u skladu sa uslovima sertifikata o delovima, električni automobil može da se spusti od 20 do 45 milimetara.

Dok se prigušenje KW V3 može podesiti ručno, DDC plug&play sa svojom električnom kontrolom amortizera preporučuje se za sve Cupra Bornove koji imaju opcionu DCC standardnu kontrolu vešanja. KW DDC plug & play coilover vešanje, koje je kompatibilno sa DCC kontrolom amortizera, stalno prilagođava svoje prigušivanje putu i stilu vožnje.

Kao rezultat toga, signali sa senzora karoserije i kretanja točkova se očitavaju i kontrolna jedinica Cupra Born (K1) reguliše KW DDC plug & play ogibljenje coilover po točku u skladu sa tim. Takođe se uzimaju u obzir ubrzanje, kočenje i upravljanje.

Međutim, što je harmoničnije električni automobil prigušen, domet takođe može imati koristi. Instaliranjem našeg vešanja na modelu Tesla 3, stručnjaci za električnu mobilnost postigli su povećani domet od sedam posto.