Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Perfect Stance: AP štelujući amortizeri za Seat Leon

Za treću generaciju Seat Leon-a (Tip 5F), možete dobiti širok spektar hardvera u ap Sportfahrwerke! Vrhunac su naravno naši Ap štelujući amortizeri!

Nije važno da li tražite coilover vešanje za Seat Leon, Seat Leon ST, Leon Cupra 265, Cupra 280, Cupra 290, Cupra 300 ili čak Leon sa pogonom na sva četiri točka.

Prema modelu Seat Leon III (5F), možete odabrati milimetarski precizno i beskonačno promenljivo spuštanje od 35 – 65 mm ili 5 – 35 mm sa ap coilover vešanjem.

Na svim Seat Leon III, beskonačno spuštanje je podešeno na prednjoj osovini na pocinkovanom podupiraču. U zavisnosti od modela Leon i geometrije osovine, testirani i odobreni opseg podešavanja je 35 – 65 mm, 15 – 45 mm ili 5 – 35 mm za modele Seat Leon sa pogonom na sve točkove.

Kod modela sa zadnjim vešanjem sa torzionom gredom ili multilinkom, ap amortizer i opruga su odvojeni zbog dizajna. Zbog toga se spuštanje podešava takozvanim podešavanjem visine zadnje osovine. U zavisnosti od modela sedišta, za zadnju osovinu se može izabrati dubina od 35 – 65 mm, 10 – 35 mm i 5 – 30 mm. Najbolje je pogledati tabelu ispod.

Koliko dobro radi Seat Leon sa ap coilover vešanjem pokazuje na primer Patrik na svom Leonu. Svi lukovi točkova su savršeno ispunjeni šik TEC ASA točkovima od 19 inča zahvaljujući ap coilover vešanju.

Pošto su točkovi verovatno malo preveliki za savršeno „pristajanje“, on je obradio blatobrane za veći razmak točkova. Tako da je uspeo da ap coilover vešanje unese u dokumente vozila bez ikakvih problema sa našim izveštajem o delovima.

Međutim, sa našim ap coiloverima, dobijate mnogo više od elegantnog stava u okviru zakonskih propisa o putevima na vašem Seat Leon III (5F). Zahvaljujući našoj sportskoj postavci amortizera, vaš Leon oslobađa svoje performanse i zeva za brze krivine.