Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Maksimalni stav i povećana dinamika vožnje za najnovije VW Golf 8, GTI, GTI Clubsport i R. Dostupni su KW Variant 1, KV Variant 2, KW Variant 3 i KW DDC plug & play

Udobnost prilagodljive kontrole vešanja sa performansama KW coilover suspenzije je kombinovana sa elektronski podesivim KW DDC plug & play coilover vešanjem iz KW Street Comfort linije proizvoda. Takođe je dostupan za novi VW Golf 8, GTI, GTI Clubsport i R je kompatibilan sa VW DCC kontrolom vešanja.

KW amortizeri su povezani preko utikača. Celokupna kontrola adaptivnih KW DDC ventila radi preko VW elektronike na vozilu. U zavisnosti od režima vožnje, GTI vozi sportskije ili udobnije. Amortizeri se takođe autonomno prilagođavaju situacijama u vožnji. a „režim Nirburgringa“ na GTI Clubsport i Golf R je zadržan. KW DDC plug & play coilover vešanje omogućava bezstepeno spuštanje od 35 do 60 milimetara na Golfu 8, 20 do 45 milimetara na GTI modelima i 25 do 45 milimetara na Golfu R.

KW Variant 1, Variant 2, Variant 3 i Clubsport coilover kompleti vešanja sa ručnim podešavanjem

Isto odobreno spuštanje bez stepenica nude i KW Variant 1, Variant 2 i Variant 3 coilover iz grupe proizvoda KW Street Performance. Dva KW Clubsport koilovera iz KW Track Performance grupe takođe omogućavaju maksimalno spuštanje. Razlika između pet koilovera je u detaljima jer kao i kod svih sportskih vešanja sa podešavanjem visine od KW za VW Golf 8, GTI, GTI Clubsport i R, nosači vešanja su napravljeni od nerđajućeg čelika.

Dok klapne KW Variant 1 proizvedene u KW nemaju podesive kompresijske i povratne ventile, KW Variant 2 klapne su opremljene dvostepenim povratnim ventilima, a KW Variant 3 amortizeri uključuju dvostepene kompresijske i povratne ventile.

KW coilover vešanje iz KW Street Performance grupe je razvijeno u svom dizajnu – što je moguće čvršće, što je moguće udobnije – za sportsku svakodnevnu vožnju sa uličnim točkovima. Kod KW Clubsporta fokus je na upotrebi semislika kao i na jednom ili drugom izletu preko ivičnjaka. Uz Clubsport 3, odvojeno podesivo prigušivanje kompresije velike i male brzine takođe se može fino podesiti.

Ovo omogućava da se amortizeri KW Variant 2 i KW Variant 3, sa svojih 16 klikova za odbijanje i 12 klikova za podešavanje kompresije, direktno ručno podese na sportskiji i udobniji način.