Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

KW Variant 4 coilover komplet – vozite svoj Porsche 911 (992) kao što je zamišljeno da bude

Za sve modele Porschea 911, čak i za sve Porsche 911 i Porsche 356 sa vazdušnim hlađenjem, KW automotive nudi sa našim KW kompletima za štelovanje jedan od najvećih asortimana coilover kompleta podesivih po visini sa podesivim prigušivačima.

Bez obzira da li tražite komplet za vaš stari Porsche 911 (F Body) ili Porsche automobile kao što su Boxster, Cayman, Cayenne, Macan i drugi Porsche automobili – mi imamo rešenje za vas

Naš najnoviji proizvod: KW Variant 4 coilover kit sa trostruko podesivim KW amortizerima za sve Porsche 911 Carrera, Porsche 911 Carrera S, Porsche 911 Turbo i Porsche 911 Turbo S najnovije Porsche generacije 992 je sada izašao.

Naš Kw Variant 4 coilover kit, daje kultnom sportskom automobilu iz Zufenhauzena prednost u dinamici vožnje u kombinaciji sa sportskim komforom vešanja. Čak i tokom zahtevnih manevara vožnje sa brzim promenama opterećenja, savladavanjem uskih krivina ili na brzim deonicama autoputa sa poprečnim zglobovima, Porsche 911 ostaje na pravom putu i lak je za kontroloisanje

Na krivudavim asfaltnim površinama, KW Variant 4 coilover vešanje harmonično prigušuje i sprečava neravno ponašanje u vožnji. Svi pokreti nagiba i kotrljanja karoserije vozila su smanjeni. KW amortizeri kompleta coilover su podesivi odvojeno u stepenu kompresije na malim brzinama, stepenu kompresije velike brzine i stepenu odskoka na malim brzinama.

Sa našim trosmernim podesivim amortizerima i tehnologijom sa više ventila, imamo mnogo više fleksibilnosti u postavljanju aplikacije za vešanje na putu za sve vozače Porschea 911 uz najbolji kompromis između sportske dinamike vožnje i udobnosti u vožnji.

Zahvaljujući sofisticiranoj KW tehnologiji ventila u našim amortizerima, najnoviji Porsche 911 može se svakodnevno voziti dinamično tokom vožnje u kombinaciji sa maksimalnim spuštanjem. Pored toga, sportski automobil dobija dodatnu sigurnost u vožnji u granicama fizike vožnje.

Tehnologija trosmernih ventila KW Variant 4 coilover vešanja su zasnovana na našim KW automobilskim razvojima za odabrane proizvođače automobila i GT3 trkačke automobile. Kao rezultat toga, ova tehnologija ventila nam daje potpuno nove opcije u dizajnu i razvoju kompleta vešanja za regularno trżište.

Sa posebnim podešavanjem amortizera, podesivim u dinamičkim parametrima vožnje, kao što su stepen kompresije velike brzine i niske brzine, kao i stepen odskoka pri maloj brzini, celokupno ponašanje u vožnji Porschea 911 može se prilagoditi individualnim zahtevima sa KW Variant 4 coiloverom.

Svi naši razvojni sistemi vešanja iz autosporta testirani su i na putu i na trkačkoj stazi, kao i na našoj KW 7-Post opremi za dinamiku vozila (poznatijoji kao oprema za testiranje vertikalne dinamike i 7-Post rig). U simuliramo vožnju na Nirburgring Nordschleife sa Porsche 911 GT3 R trkačkim automobilom.

Slični KW amortizeri sa KW tehnologijom više ventila se koriste u 718 Cayman GT4 Clubsport, 911 GT2 RS Clubsport, Porsche 935 i 911 GT3 R.

Prilikom podešavanja prigušenja kompresije kod KW Variant 4, može se napraviti razlika između sporog kretanja klipnjače (prigušenje kompresije pri maloj brzini), kao što se dešava pri upravljanju, i brzih brzina prigušenja (prigušivanje kompresije pri velikoj brzini), do kojih može doći kada je vešanje pritisnuto neravninama na putu.

Podesivi stepen odskoka male brzine ima direktan uticaj na radnu brzinu kada se klipnjača otpusti. On kontroliše koliko brzo se opruga vešanja opušta nazad u početni položaj. Na neki način, prečnici povratnih ventila su otvoreni za udobniju vožnju i zatvoreni za čvršće podešavanje.

Kao što je dokumentovano u sertifikatu o delovima, Porsche 911 Carrera i Porsche 911 Carrera S mogu se spustiti sa 20 na 35 milimetara na prednjoj osovini i sa 15 na 35 milimetara na zadnjoj osovini. Porsche 911 Turbo i Turbo S mogu se podesiti od 20 do 35 milimetara prema sertifikatu.