Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

POTPUNO NOVI BRABUS 800 ZASNOVAN NA MERCEDES-AMG GLE 63 S 4MATIC +

Vrhunski svakodnevni vozač svih terena – sportski izgled, performanse i luksuz u moćnom sportskom SUV-u. Potpuno novi BRABUS 800, zasnovan na bazi Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC + kombinuje prostor i pouzdanost modernog SUV-a sa performansama superautomobila. Potpuno opremljen karbonskom aerodinamikom, kovanim točkovima od 24 inča, sportskim izduvnim sistemom sa kontrolisanim ventilima za odgovarajuću akustiku, BRABUS-ovim enterijerom od fine kože po meri i 4,0-litarskim V8 sa dvostrukim turbo punjenjem koji proizvodi 588 kw / 800 hp, BRABUS 800 je savršen izbor za svaki teren! Unutrašnjost od fine kože skrojena po meri upotpunjuje ekskluzivni sportski SUV.

Energičan i moćan – karbonski spoljašnji dizajn BRABUS-a 800 impresionira svojim trenutnim vau faktorom. Pored toga, prepoznatljivi karbonski delovi karoserije obezbeđuju optimalnu aerodinamiku. Na prednjoj strani, BRABUS prednji spojler daje BRABUS-u 800 nepogrešivo lice i smanjuje podizanje prednje osovine pri velikim brzinama, što rezultira poboljšanom stabilnošću upravljanja. Pozadi, umetak BRABUS difuzora savršeno ističe četiri BRABUS karbonske izduvne cevi dok istovremeno doprinosi optimalnoj aerodinamičkoj ravnoteži. Optimizovani otvori za vazduh na bočnim stranama prednjeg branika zaokružuju sportski izgled. Otvori za vazduh u rešetki hladnjaka, kao i osvetljeni BRABUS amblem u kombinaciji sa crvenim prepoznatljivim prugama obezbeđuju nepogrešiv BRABUS izgled.

Redefinisan sportski SUV – BRABUS 800 je pravo čudesno oružje, vozilo za svaku namenu, svakodnevni vozač sa performansama superautomobila i prostorom limuzine. Sa svojim V8 motorom od 4,0 litara sa dva turbo punjača izuzetno visokih performansi i specijalnim turbo punjačima visokih performansi, ovaj super SUV proizvodi 588 kw / 800 KS i tako nudi odlične performanse. Snaga od 1.000 Nm se prenosi preko devetostepenog automatskog menjača, koji se može menjati automatski ili ručno – preko njega BRABUS 800 ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 3,4 sekunde. Maksimalna brzina je elektronski ograničena na 280 km/h.

Pored toga, BRABUS četvorocevni izduvni sistem visokih performansi od nerđajućeg čelika sa aktivno kontrolisanim ventilima obezbeđuje odgovarajuću akustiku i dodatno usavršava isporuku snage smanjenjem protivpritiska izduvnih gasova. Nudi aktivno upravljanje zvukom omogućavajući vozaču da se prebaci između grlatog tona V8 u režimu „Sport“ i suptilnog šaptača u režimu „Coming Home“ samo jednim pritiskom na dugme.

Snažna agilnost – ekskluzivni dizajn BRABUS-a 800 je naglašen novorazvijenim, visokotehnološkim 24-inčnim BRABUS Monoblock “PLATINUM EDITION” Z kovanim felnama koji, zahvaljujući svom stilu sa deset krakova u kombinaciji sa najnovijom proizvodnom tehnologijom, nude odlična kombinacija lagane konstrukcije i maksimalne čvrstoće. Sa BRABUS modulom spuštanja, ova elektrana sa pogonom na sve točkove je agilna koliko oduzima dah i sija izvanrednom dinamikom i neograničenom zabavom u vožnji. Optimalne gume visokih performansi obezbeđuje BRABUS-ov tehnološki partner: Continental.

U skladu sa svojim sportsko-elegantnim dizajnom eksterijera, BRABUS 800 je opremljen kompletnom, posebno napravljenom unutrašnjošću od fine kože, ručno izrađenom od posebno meke i prozračne alkantare, kao i BRABUS Mastic kože. Štaviše, atletske karakteristike BRABUS-a 800 su naglašene vidljivim karbonskim elementima na instrument tabli i panelima vrata, aluminijumskim pedalama i dugmićima na vratima, kao i pločama od nerđajućeg čelika sa pozadinskim osvetljenjem BRABUS logoa koji menja boje u skladu sa ambijentalnim osvetljenjem unutrašnjost. Za najbolje iskustvo vožnje, naše specijalne aluminijumske ručice menjača na volanu u BRABUS RACE dizajnu čine izbor prave brzine još preciznijim kada se SPEEDSHIFT ručno upravlja automatskim menjačem sa devet brzina. Naravno, dizajn enterijera se može prilagoditi u potpunosti na osnovu ličnih preferencija!