Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Podesivim oprugama po visini ST unapređuje Audi A1 OEM vešanje u štelujuće amortizere

Korišćenjem ST štelujućih opruga za aktuelni Audi A1 (GB), moguće je nadograditi fabričke amortizere na spiralnu oprugu sa podesivim spuštanjem u samo nekoliko koraka.

Zahvaljujući oprugama specifičnim za vozilo, prilagođenim elementima za zaštitu od prašine i elastomernim oprugama, set opruga ST podesivi po visini dizajnirani su za najveće moguće spuštanje u kombinaciji sa standardnim amortizerima Audija A1.

Beskonačno podešavanje spuštanja se postavlja direktno na navojne čaure i isporučene opružne ploče sa njihovim opsegom podešavanja. Prema izveštaju o tehničkim odobrenim delovima, težište Audija A1 (GB) na prednjoj i zadnjoj osovini može se naštelovati između 15 – 30 milimetara.

Ovo omogućava dovoljnu fleksibilnost da modifikujete svoj Audi felnama od lake legure ili dodatnim točkovima sa gumama nižeg profila, čineći vozilo sportskijim kroz spuštanje.

ST štelujuće opruge se proizvode po narudžbini, tako da možete birati između 18 različitih boja i prilagođenih oznaka tokom procesa naručivanja.