Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Jednostavno više od M-a – ap coilover vešanje za BMV serije 4 (F32 i F33)

Ne postoji način da se zaobiđe BMW kupe serije 4 za Michaela G. iz Kitzingena. U njegovim očima, 428i je jednostavno san. Kupio je svoj kupe kao polovan automobil star skoro četiri godine i bio je impresioniran. U nekom trenutku, međutim, Frankonac se zasitio sportskog standardnog izgleda svog 428i i polako je krenuo. Majkla su podržavali njegovi prijatelji i njegov otac, a metod podešavanja je bio jednostavno šasija, felne, BMW-M dodatna oprema i to je to.

Nakon konsultacija sa svojim prijateljima, napravljen je izbor coilover vešanja od AP Sportfahrwerke. Na prednjoj osovini, coliover vešanje obezbeđuje spuštanje do 65 mm. Na pogonskoj osovini se spušta za maksimalni pad od 60 mm. Na našem fotografisanju, Michaelov 428i je i dalje bio na putu sa standardnim performansama, ali Frankonian i dalje ima velike planove za turbo četvorocilindraš ispod haube. Za danas, BMW se već pokazao sa prednjom ivicom od lakih karbonskih vlakana, a 428i je u pojedinim tačkama izgledao kao 435i. Gurneni flap na poklopcu prtljažnika je takođe napravljen od ugljenika. Usledio je jedan ili drugi dodatak iz BMW M Performance i serija 4 je već savršena za svakodnevni život.

Sve naše specifikacije za spuštanje se uvek proveravaju i ispunjavaju zakonske uslove za puteve; na kraju krajeva, mi prodajemo AP coilover uvek sa odobrenim sertifikatom o delovima. Ako ne želite da vozite svoj kupe serije 4 tako nisko, možete odabrati spuštanje od samo 40 mm na prednjoj osovini i 30 mm na zadnjoj osovini.

Ne samo da spuštanje čini da WheelForce CF1.FF koji je montirao Majkl u 9 x 20 inča ET35 i 10 x 20 inča ET40 izgleda bolje, već i držanje puta postaje sportskije sa našim ap coilover vešanjem. BMW mnogo direktnije upravlja upravljanjem i željan je sportskih krivina.

Ako takođe tražite ap coilover vešanje za vaš BMW serije 4, jednostavno otvorite našu onlajn prodavnicu i tamo konfigurišite svoje kupe ili kabriolet. Bez brige, ako uopšte vozite sa BMW-om sa kDrive (pogon na sva četiri točka), sa nama ste na sigurnoj strani i takođe ćete dobiti coilover vešanje proizvedeno u Nemačkoj, uključujući sertifikat o delovima. Zašto voziti nešto drugačije kada su dostupna ap sportska vešanja