Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Novo od STARTECH-a: Ekskluzivno vrhunsko usavršavanje za Tesla Model 3

Globalno priznata specijalnost STARTECH dizajnerskog tima je da modernom automobilskom dizajnu da sportski dodir. Ova formula je uspešno implementirana i u Tesla Model 3. Precizno postavljene komponente za poboljšanje aerodinamike razvijene su uz pomoć najsavremenijeg 3D skeniranja i CAD tehnologije. Delovi se proizvode u OEM kvalitetu od polipropilena (PP) u procesu brizganja. Time se postiže savršeno uklapanje i optimalna sposobnost farbanja.

STARTECH prednja maska daje prednjem kraju Tesla Model 3 sportski izgled. Dizajn je inspirisan prednjim krilima modernih trkačkih automobila Formule 1 u pogledu oblika integrisanih spojlera. Komponenta za poboljšanje aerodinamike, koja zamenjuje fabrički branik, pričvršćuje se na originalne tačke montaže i, naravno, uspešno je prošla strogi EU test zaštite pešaka.

Naravno, STARTECH maska takođe usvaja sve senzore za poluautonomnu vožnju i kontrolu udaljenosti pri parkiranju. Sofisticirani oblik ne samo da smanjuje podizanje prednje osovine pri velikim brzinama, već i dodatno optimizuje aerodinamiku automobila sa četvoro vrata.

STARTECH zadnja maska za Tesla Model 3 je takođe dizajnirana da zameni fabrički branik. Njegov integrisani difuzor daje limuzini punokrvni trkački izgled. U cilju postizanja optimalne aerodinamičke ravnoteže, STARTECH je razvio trodelno zadnje krilo za fastback, koje ne samo da se proteže iznad poklopca, već se nastavlja i na levoj i desnoj bočnoj strani.

Sa strane, STARTECH dodaci za preklopne lajsne i STARTECH karbonski dizajn poklopci za retrovizore i kućišta kamera na prednjim branicima dodaju dodatne sportske dodire. Na izričit zahtev kupaca, STARTECH takođe nudi trajni oblik „hromiranog brisanja“ ” za dalju individualizaciju. U tom cilju, korišćen je poseban postupak za nanošenje crnog premaza na okvire prozora vozila na slici, dok su hromirane kvake na vratima farbane u boju vozila.

Još jedan ključni faktor u ekskluzivnom izgledu prefinjenog električnog automobila su 20-inčni STARTECH Monostar M točkovi skrojeni za Tesla Model 3. Pet delikatnih parova krakova na felnama od legure obojenih u crno imaju uglačane površine i napravljene su po uzoru na na  trougao. Zadnji branici nude dovoljno prostora za točkove veličine 10,5×20 sa dubokim konkavnim centrima točkova na unutrašnjoj strani. Poklopac glavčine sa stilizovanom središnjom navrtkom daje točkovima istinske trkačke karakteristike. Može se naručiti sa crnom, srebrnom, crvenom ili plavom eloksiranom završnom obradom.

Točkovi veličine 9×20 sa gumama visokih performansi 245/35 ZR 20 u potpunosti koriste raspoloživi prostor u otvorima prednjih blatobrana. Gume veličine 285/30 ZR 20 pokušavaju da postignu maksimalno prianjanje pozadi. STARTECH takođe nudi kompletne zimske točkove iste veličine za Tesla Model 3.

Da bi automobilu dao još uzbudljiviji izgled i da bi dodatno optimizovao dinamiku vožnje kao rezultat nižeg centra gravitacije, STARTECH nudi sportske opruge za sve modele ove serije. Oni smanjuju visinu vožnje kod verzija sa pogonom na sve točkove za oko 30 milimetara i za oko 40 milimetara kod vozila sa pogonom na zadnje točkove.

Još jedan ključni faktor u ekskluzivnom izgledu prefinjenog električnog automobila su 20-inčni STARTECH Monostar M točkovi skrojeni za Tesla Model 3. Pet delikatnih parova krakova na felnama od legure obojenih u crno imaju uglačane površine i napravljene su po uzoru na otvorenog trougla. Zadnji branici nude dovoljno prostora za točkove veličine 10,5Jk20 sa dubokim konkavnim centrima točkova na unutrašnjoj strani. Poklopac glavčine sa stilizovanom središnjom navrtkom daje točkovima istinske trkačke karakteristike. Može se naručiti sa crnom, srebrnom, crvenom ili plavom eloksiranom završnom obradom.

Točkovi veličine 9Jk20 sa gumama visokih performansi 245/35 ZR 20 u potpunosti koriste raspoloživi prostor u otvorima prednjih blatobrana. Gume veličine 285/30 ZR 20 pokušavaju da postignu maksimalno prianjanje pozadi. STARTECH takođe nudi kompletne zimske točkove iste veličine za Tesla Model 3.

Pojedinačni asortiman STARTECH za Tesla Model 3 naravno uključuje i ekskluzivne opcije za unutrašnjost. Asortiman počinje sa karbonskim okvirima za prekidače električnih prozora i volan, koji se u budućnosti mogu zameniti za STARTECH sportski volan.

Ekspanzivniji zahtevi kupaca mogu se ispuniti u kompanijskoj prodavnici presvlaka, gde pravi majstori svog zanata kreiraju i ekskluzivne ručno rađene enterijere za Tesla Model 3. Posebno meku, prozračnu i veoma izdržljivu kožu i alkantaru u bilo kojoj željenoj boji transformišu u unutrašnjost od fine kože STARTECH dostupna u širokom spektru različitih dizajna. Vozilo na slici je opremljeno antracitnom oblogom od najfinije alkantare.