Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Maksimalna sloboda dizajna. TECHART predstavlja novi aerodinamički paket za Porsche 911 Turbo model.

Turbo unlocked. Sa svojim najnovijim aeropaketom, TECHART je redefinisao individualni stil za sve 992 Turbo modele. Novi TECHART aeropaket uključuje kompletni prednji branik,dinamički oblikovane bočne pragove, krovni spojler kao i škrge za bočne usisnike vazduha koje naglašavaju sportski karakter Turbo-a. Pozadi, centralni difuzor sa otvorima za vazduh u obliku peraja sa leve i desne strane,kao i centralni spojler krila naglašavaju sportske karakteristike ovog prefinjenog sportskog TECHART automobila.

Doprinoseći aktivnim aerodinamičkim karakteristikama Turba, TECHART zadržava funkciju varijabilnog prednjeg spojlera kao i podesivo zadnje krilo u kombinaciji sa novim ovim novim bodykitom.

Već tokom procesa razvoja, svaki deo je tako dizajniran da omogući maksimalnu svestranost kako bi  personalizacija auta tekla po želji kupca. TECHART prednji branik se sastoji od nekoliko delova, od kojih se svaki može ofarbati u željenu boju. Dodaci, kao što su bočni otvori za vazduh na prednjem braniku ili aerodinamički lukovi sa obe strane prednjeg spojlera,doprinose poboljšanju performansi uz dozu suptilne elegancije.

Koncept višedelnog dizajna se takođe odnosi i na bočne pragove i zadnji deo automobila.Zadnji difuzor krase maska sa 5 rebara koje pokrivaju izduvni sistem

Svi delovi TECHART aeropaketa za 911 Turbo i Turbo S su dizajnirani i proizvedeni u Nemačkoj u skladu sa najvišim standardima.