Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

AKRAPOVIČ OBEZBEĐUJE EKSKLUZIVNOST SA NAJNOVIM IZDUVNIM SISTEMOM ZA G 63

Akrapovič je lansirao svoj najnoviji proizvod:Evolution Line (Titanium) Black Edition* za Mercedes-AMG G 63 (W463A). Ovo je prvi put da je slovenački stručnjak za izduvne sisteme visokih performansi proizveo sistem sa potpuno crnim izduvnim cevima za automobilski sektor.

Ovaj ekskluzivni izduvni sistem, koji će biti dostupan samo ograničeno vreme do isteka zaliha, kreiran je korišćenjem visokokvalitetnih, laganih legura titanijuma, sa ventilima na svakom izduvu, sa kućištem izlivenim u Akrapovićevoj internoj livnici titanijuma. Evolution Line (Titanium) Black Edition izduvni sistem će doći kao kompletan paket uključujući  jedinstvene crne izduvne cevi i Akrapovič Sound Kit. Ekskluzivnost proizvoda je potvrđena kroz vizuelnu privlačnost karakterističnih izduvnih cevi Akrapovič oblika, koje imaju crni premaz – ovo je prvi put da se koristi ovako nešto u segmentu automobila – Završetci imaju ugravirani logotip Akrapovič Black Edition. Kompletan sistem je premazan za izuzetan izgled i povećanu izdržljivost, kako bi doprinelo da izduvni gasovi nec promene boju usled toplote izduvnih gasova koji prolaze kroz ove cevi.

Sistem – sa izduvnih ventilima koji se nalaze iza lonca  kako bi se obezbedila kontrola zvuka izduvnih gasova – isporučuje jedinstven zvuk koji je izrazito dubok i sportski, posebno tokom ubrzanja i menjanja brzina. Uz priloženi Akrapovič Sound Kit, vozač može otvoriti i zatvoriti ventile u bilo kom trenutku iz kokpita, pružajući im potpuno ekskluzivno iskustvo. Težina je smanjena korišćenjem visokokvalitetnih lakih legura titanijuma korišćenih u njegovoj konstrukciji, sa Evolution Line (Titanium) Black Edition koji je za neverovatnih 44,5% lakši od standardnog izduvnog sistema. Ovaj sistem je namenjen samo za upotrebu u zatvorenoj stazi; nije namenjen za uličnu upotrebu.

Akrapovic Evolution Line (Titanium) Black Edition izduvni sistem je ekskluzivni dodatak za Mercedes-AMG G 63 (w463A) koje morate imati, njegove crne izduvne cevi ga čine još prepoznatljivijim u odnosu na postojeći Evolution Line (Titanium) izduvni sistem* za isti automobil, i Sa ograničenom dostupnošću ovog jedinstvenog proizvoda, Akrapovič je stvorio sistem koji odiše kvalitetom, poželjnošću i izavršnom izradom najvišeg kalibra.