Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

BRABUS ROCKET 900

VREME JE ZA RAKETE! BRABUS 900 ROCKET EDITION – “1 OD 25”

Decenijama oznaka „BRABUS Rocket“ označava beskompromisnu snagu i viši nivo. Sa BRABUS 900 Rocket Edition, proširujemo naš program Rocket proizvoda kombinovanjem performansi superautomobila spremnog za stazu sa prostorom i praktičnošću Mercedes-Benz G-Klase na BRABUS-ov prepoznatljiv način. Zasnovan na Mercedes-AMG G63, ovaj sportski SUV redefiniše vrh BRABUS ponude superautomobila. Opremljen je novorazvijenim Widestar aerodinamičkim paketom, 24-inčnim aero-diskovnim točkovima, sportskim izduvnim sistemom sa kontrolisanim ventilima, izuzetan enterijer BRABUS Masterpiece po meri i najnovije vrhunske performanse zahvaljujući 4,5 litarskom BRABUS 900 V8 motoru sa dva turbo punjača koji proizvodi njegov istoimeni motor od 662 kw / 900 KS, BRABUS 900 Rocket Edition je spreman za poletanje.

Definisanje smelog izgleda potpuno novog BRABUS 900 Rocket Edition je varijanta prepoznatljivog BRABUS Widestar paketa. Dizajniran ne samo da SUV-u pruži ekstra atletski izgled, već i njegovu hiperprostornu aerodinamiku, ovaj namenski napravljen dizajn karakteriše poseban, potpuno karbonski prednji spojler poboljšan prilagođenim bočnim preklopima koji ponovo otkrivaju kultno lice automobila dok istovremeno smanjuju podizanje prednje osovine zapanjujuće velike brzine koje, zauzvrat, rezultiraju besprekornom stabilnošću upravljanja. Pozadi, naglašeno sportsko krilo postavljeno na krovu, kao i prilagođeni difuzor maksimiziraju puni aerodinamički potencijal potpuno novog BRABUS-a 900.

Definisan svojim oblinama i ofarban u BRABUS „Signature Black“ ili „Stealth Grey“, ovu jedinstvenu preradu karoserije takođe karakteriše pažnja posvećena detaljima. Elementi obloge od karbonskih vlakana oko proširenja blatobrana na prednjoj i zadnjoj osovini naglašavaju dizajn eksterijera Widestar-a. Odgovarajući njegovom stilu raketnog broda su restilizovane dvostruke bočne cevi uokvirene izloženom karbonskom oblogom sa integrisanim ROCKET Launch ambijentalnim svetlom za ekstra sportski i ekstravagantan izgled. Na kraju, ali ne i najmanje važno, prepoznatljiva rešetka hladnjaka sa integrisanim RAM-AIR usisnicima, ROCKET Startup Glove i osvetljenim logom ROCKET, kao i naše crvene trake sa potpisom obezbeđuju nepogrešiv izgled BRABUS-a.

Spremni za lansiranje – Vežite se i pustite da odbrojavanje počne. BRABUS 900 Rocket Edition je klasa za sebe; oličava duh modernog superautomobila. To je definitivna kombinacija optimalne isporuke snage i besprekorne izdržljivosti. To je svemirski brod – i budite sigurni, on ne izgleda samo kao svemirski brod. Pod karbonskom haubom, zaštitni znak je 4,5-litarski twin-turbo BRABUS 900 ROCKET V8 motor u kombinaciji sa specijalnim turbo punjačima visokih performansi ,koji proizvodi 662 kw / 900 KS i tako nudi neverovatnu snagu. Sa značajno povećanom zapreminom od 1.250 Nm neumoljivog obrtnog momenta koji se prenosi preko devetostepenog automatskog menjača, ovaj super-sportski SUV sa pogonom na sve točkove ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 3,7 sekundi. Maksimalna brzina je elektronski ograničena na 280 km/h.

Dopustite da vas duboki ton brujanja  V8 motora sa dva turbo punjača zadivi dok lebdite iznad horizonta. Novorazvijeni BRABUS izduvni sistem visokih performansi od nerđajućeg čelika sa aktivno kontrolisanim ventilima i integrisanim ROCKET Launch ambijentalnim svetlom obezbeđuje odgovarajuću akustiku i izgled dok isporučuje maksimalnu snagu.

Aktivno upravljanje zvukom omogućava vozaču da se prebaci sa izuzetno grlatog V8 zvuka u režimu „Sport“ na suptilnog šaptača u režimu „Coming Home“ samo jednim pritiskom na dugme.

Ekskluzivni dizajn BRABUS 900 Rocket Edition naglašen je 24-inčnim BRABUS Monoblock “PLATINUM EDITION” Z visokotehnološkim kovanim točkovima, koji, korišćenjem najsavremenijih proizvodnih procesa, nude i jedinstven izgled kao maksimalnu jačinu. U skladu sa već prepoznatljivim Rocket dizajnerskim stilom, točkovi su opremljeni BRABUS ROCKET 900 Aero diskovima za poboljšanu aerodinamiku i ekstra uzbudljiv izgled. U kombinaciji sa BRABUS RideControl sistemom vešanja posebno dizajniranim za ovaj model, ovaj SUV je agilan koliko i zadivljujući, definisan neograničenom zabavom u vožnji i grabežljivom odlučnošću. Optimalne gume visokih performansi obezbeđuju BRABUS-ovi tehnološki partneri: Continental, Pirelli i Yokohama.

Naši majstori su razvili potpuno ručno izrađenu unutrašnjost BRABUS Masterpiece-a po meri za ovaj potpuno novi model kako bi se uskladio sa njegovim sportskim, snažnim izgledom kao i njegovim beskompromisnim performansama. Prefinjen do poslednjeg detalja, crni kožni dizajn impresionira svojom besprekornom završnom obradom, upotpunjenom prošivom u obliku grebena primenjenom kroz izuzetnu preciznost na sedištima, elementima ukrasa i prostorima za noge, koji su takođe presvučeni najfinijom kožom. Visoko precizni, obojeni ukrasni šavovi dodaju intrigantan kontrast. Jedinstveno za varijantu obojenu u „Stealth Grey“, ove i sve kontrole imaju završnu obradu koja odgovara boji vozila. Gornji šavovi u BRABUS 900 ROCKET Edition u boji „Signature Black“ imaju crveni vez. Svih 216 elemenata u kokpitu, od prekidača do poklopaca zvučnika i ventilacionih otvora, kao i sve obloge i ručke imaju prepoznatljivo „ROCKET RED“ varijanti, tako da se možete osećati kao kod kuće na svom putu kroz stratosferu.

Karbonske obloge visokog sjaja u kabini naglašavaju ekstra sportski stil ovog specijalnog modela – kao i aluminijumske pedale i dugmiće za zaključavanje vrata, kao i ploče od nerđajućeg čelika zajedno sa BRABUS logom sa zadnjim osvetljenjem, koji mogu da menjaju boju sinhronizovano sa ambijentalnim osvetljenjem. Pozadi, dva sedišta u obliku kašike sa brojnim funkcijama udobnosti kao što su podešavanje više kontura, memorija i integrisana ventilacija sedišta, kao i grejanje, zamenjuju standardna sedišta, zaokružujući osećaj svemirskog broda BRABUS 900 Rocket Edition-a. Naravno, svaki kupac BRABUS 900 ROCKET EDITION može individualno da konfiguriše svoj superautomobil do zadnjeg detalja, što naravno uključuje i šemu boja karoserije i unutrašnjosti.