Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Performance izgled ST-a: Podesivi kompleti stelujucćih amortizera i distancijala za najnoviji Ford Focus IV (tip DEH)

Za potpuno novi Ford Focus IV (DEH), dostupan kao kompaktni hečbek i karavan, ST je uveo obiman program proizvoda..

Pored ST DZX i ST AZX distancijala za točkove za naknadno tržište, i Easy Fit kompleta distancera za standardne fabričke točkove, dostupan je i komplet ST XA štekujući amortizeri.

Program prilagođavanja ST predstavljen na Sajmu automobila u Esenu 2019. sada se može naručiti kao opcija za ST XA komplet vešanja za novi Ford Focus IV (DEH) sedan i karavan koji takođe uključuje sportske modele Focus ST.

Pored mogućnosti naručivanja opruga u jednoj od 18 dostupnih boja, opruge se mogu i pojedinačno označiti personalizovanim tekstom.

Komplet vešanja ST XA gewinde, koji se može podesiti u 16 klikova, obezbeđuje odobreno spuštanje od 30 – 50 milimetara na obe osovine.

Opseg podešavanja za modele Focus ST je 30 – 50 milimetara na prednjoj osovini i 30 – 55 milimetara na zadnjoj osovini.

Zbog kraćih ST kućišta amortizera, hod vešanja može biti i do deset milimetara duži od standardnog vešanja.

U samo nekoliko jednostavnih koraka, unapred birana fabrička konfiguracija ST amortizera vešanja može se podesiti za udobnost ili sport.

Jednom kada se ugradi coilover kit, novi Ford Focus IV (DEH) ima koristi od mnogo direktnijeg upravljanja sa gotovo ikakvim gubitkom udobnosti u vožnji. Automobil takođe preciznije reaguje na promene opterećenja i ima koristi od povećanog prianjanja guma.

Veliki izbor različitih sistema distancera točkova za OEM točkove i felne za aftermarket tržište

ST je već testirao maksimalni distancer od 25 milimetara na prednjoj osovini i distancer od 35 milimetara na zadnjoj osovini sa Michelin Pilot Sport gumama u 235/35-19 bez potrebe za mašinskom obradom lukova blatobrana.

Za one koji više vole individualniji dizajn točkova i veće dimenzije, ST nudi brojne opcije ST DZX i ST AZX distancere  točkova za bilo koju vrstu promene. Na primer, ST već ima distance od 25, 30 i 35 mm (DZX) i 40, 50, 60 i 70 mm (AZX) po osovini.