Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

URBAN AUTOMOTIVE x VOSSEN KOVANI TOČKOVI ZA LAND ROVER I RANGE ROVER

Filozofija kompanije Urban Automotive je usmerena na pružanje diskretne i pravovremene alternative personalizaciji Land Rovera ili Range Rovera. Osnovan 2013. godine, Urban Automotive se prvobitno fokusirao na Defender, revidirajući klasični, namenski napravljen dizajn za urbaniju vožnju i performanse, što je na kraju dovelo do Ultimate Edition-a zamenjenog LS3.

Godine 2015. Urban Automotive se proširio, obuhvatajući više modela Rover u svom opsegu prilagođavanja i fokusirajući se na neke od novijih modela u liniji brenda, kao što su Range Rover Sport, Evokue i Vogue. Ručno postavljene aero komponente od karbonskih vlakana stvaraju elegantan, ali agresivan novi stil za novu gamu Rovera, naglašen individualizovanim enterijerom i, naravno, točkovima

Zajedničko obožavanje precizne izrade i prefinjene individualnosti dovelo je do ranih razgovora između Urban Automotive-a i Vossen Forged-a, sa kovanim monoblok točkom Land Rover-a i Range Rover-a po meri kao krajnjim ciljem. Urbanove postojeće aero i unutrašnje modifikacije postavile su savršenu osnovu za stvaranje jedinstveno rafiniranog novog modela Rovera i bile su vrhunska inspiracija za dizajn UV-1 i UV-2 kovanih felni.

Oslanjajući se na Vossenov TUV Verified dizajn i proizvodni proces kovanih točkova, Urban Automotive k Vossen Forged točkovi su se oblikovali, sa najvećom pažnjom usmerenom na dopunjavanje originalnih Land Rover i Range Rover dizajna, kao i Urbanovih raznovrsnih komponenti.