Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Savršeno podešavanje vešanja samo pritiskom na dugme: KW DDC plug & play coilover vešanje za Audi RS3 (GY)

Za nekoliko SUV i Audi modela kao što su Audi Q3 (F3), Audi RSQ3 (F3) i Audi S3 (GY), adaptivni KW DDC plug & play coiloveri iz grupe proizvoda KW Street Performance su već dostupni. KW DDC plug & play coiloveri, koji su elektronski podesivi u svojim karakteristikama amortizera, takođe su kompatibilni sa elektronikom Audi RS3 limuzine i Audija RS3 Sportback serije GY.

Prilikom nadogradnje  KW DDC plug&play coilover ogibljenja u Audiju RS3 (GY), Audi DCC utikači vešanja moraju biti povezani samo na kompatibilnu utičnicu adaptivnih KW DDC amortizera. Audi RS3 standardna ugrađena elektronika tada odmah prepoznaje adaptivno KW ogibljenje. Audi je prešao na DCC tehnologiju vešanja.

U zavisnosti od odabranog programa Audi dynamics preko Audi-drive-select-menija, podešavanje vešanja je čvršće ili više orijentisano na udobnost. U skladu sa izabranim podešavanjima, Audi RS3 se vozi sportski-harmonično ili udobno čak i sa maksimalnim spuštanjem od 40 milimetara na prednjoj osovini i 45 milimetara na zadnjoj osovini.

KW V3 kit vešanja i podesive KW opruge po visini su takođe razvijeni za Audi RS3 (GY)

KW V3 coilover vešanje je dostupno u dve verzije (bez i sa KW ESC modulom) za Audi RS3 (GY) modele bez adaptivnog DDC fabričkog vešanja i automobile sa adaptivnim DCC fabričkim vešanjem. 

KW V3 coilover vešanje, takođe poznato kao KW Variant 3, je KW-ov najprodavaniji coilover. Preporučujemo KW V3 svim vozačima Audija RS3 (GY) čiji Audi nije fabrički opremljen opcionalnom Audi DCC kontrolom vešanja. Kao i KW DDC plug & play coilover vešanje i ručno podesivo KW V3 coilover vešanje (kompresija i odskok), omogućava spuštanje od 20 do 40 milimetara na prednjoj osovini i 25 do 45 milimetara na zadnjoj osovini.

Za sve vas koji samo želite da minimalno spustite svoj Audi RS3 (GY) i niste zainteresovani za značajno poboljšanje dinamiku vožnje i udobnosti vožnje, konverzija na spiralne opruge sa kontinuiranim podešavanjem visine je zgodan izbor. U ovom slučaju, KW opruge, KW poklopci  i KW elastomerni opružni elementi zamenjuju originalne opruge za vešanje.

Kao što se vidi na ovom snimku vožnje Audija RS3 limuzine sa crnim točkovima, spuštanje sa oprugama ne postiže isto spuštanje kao naše KVW DDC plug&play coilover vešanje ili KW V3 coilover vešanje. U Audi RS3 Sportback i Audi RS3 limuzini, možete postići spuštanje od 0 do 20 milimetara pomoću KW seta opruga koji su podesivih po visini.