Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

ELEGANTAN i PUN SAMOPOUZDANJA: HEICO SPORTIV AERO PAKET ZA NOVI VOLVO XC60

Volvo XC60 ulazi u 2022. modelnu godinu sa osveženim dizajnom, a Volvo tjuner HEICO SPORTIV mu obezbeđuje odgovarajući tjuning program individualizacije.

Bilo da se nalazite na bulevarima velikog grada ili u prirodi: Volvo-ov bestseler XC60 uvek uspeva da izgleda savršeno. Sportske dodatke asortimanu dodaje opsežan tjuning program vodećeg svetskog Volvo tjunera HEICO SPORTIV-a. Za facelift verziju iz 2022. godine, nemački stručnjaci su prilagodili delove trenutnom dizajnu i potpuno redizajnirali prednji spojler.

Petodelni prednji spojler je savršeno dizajniran do najsitnijih detalja i svojim jasnim, upečatljivim dizajnom obezbeđuje elegantan i samouveren izgled. Sastoji se od dva prednja spojlera sa strane , dva usisnika vazduha postavljena iznad njih i centralno postavljenog elementa za vođenje vazduha. Odvojeni elementi dizajna, koji mogu biti obojeni u boji automobila ili nekoj kontrastnoj boji, nude brojne mogućnosti individualizacije.

Proizvodnja pomoću složenog PUR-RIM procesa garantuje komponente najvišeg kvaliteta za savršen ugradnju, veoma dobru sposobnost farbanja i dug životni vek. Pošto je prednji spojler dizajniran kao „dodatni deo“, nije potrebna nikakva obrada serijskih delova. Prednji spojler je u skladu sa najnovijim smernicama za zaštitu pešaka i isporučuje se sa opštim operativnim sertifikatom (ABE) ili sertifikatom o usklađenosti (CH).

HEICO zadnji difuzor sa karbonskim umetkom i četiri ovalne izduvne cevi ostaju nepromenjene i mogu se kombinovati sa HEICO SPORTIV Selected Sound®, četvorocevnim aktive sound sistemom HEICO SPORTIV sa kontrolom klapni ili standardnim izduvnim sistemom.

Prednji spojler kao i ceo Aeropaket  za Volvo XC60 iz 2022. godine dostupan je za varijante „R-Design“ (koji će se zvati „Dark“ od 2023.) i „Polestar Engineered“ varijante od marta 2022.

Asortiman HEICO SPORTIV za Volvo XC60 je zaokružen drugim prvoklasnim proizvodima za motor, vešanje, kočnice, unutrašnjost i ekskluzivni VOLUTION® program točkova od 21 i 22 inča.