Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

TECHART GrandGT tjuning za Porsche Panameru.

Atletski izgled, poboljšane performanse i maksimalna individualnost unutrašnjosti. TECHART ne ostavlja ništa za poželeti sa novim  GrandGT programom.

Sa mnoštvo tjuning opcija, kompanija iz Leonberga predstavlja novi tjuning program TECHART GRAND GT za Porsche Panamera modele, povećavajući performanse motora do 180 ks i 150 njutn metara za Porsche Panamera GTS i 90 ks i 130 njutn metara za Porsche Panameru Turbo S. TECHART Powerkit isporučuje impresivnu snagu od 720 KS i 950 Nm za Panameru Turbo S.

Snažan dizajn i 80 mm šira osovina karakterišu atletski izgled spoljašnjeg izgleda GrandGT-a. Sa uzbudljivim TECHART Aerokitom, dizajn Panamere biva značajno izoštren u odnosu na serijsko vozilo. 

Entuzijasti Panamere mogu birati između tri spektakularne 22-inčne TECHART kovane felni, kao što su Daytona II, Formula VI i Formula V.

TECHART odeljenje za enterijere  oplemenjuje sve modele Panamera pojedinačno u skladu sa zahtevima kupaca, u veoma luksuznim ili sportskoj specifikacijama – od poda do krova.

Snažan TECHART GrandGT spoljašnji stajling.

Dinamički oblikovani rubovi točkova i prepoznatljivi prednji branik sa integrisanim spliterom daju automobilu impresivni izgled. Aerodinamični prednji spojler II sa većim usisnicima vazduha optimizuje protok vazduha do interkulera i povećava hlađenje kočionog sistema.

TECHART Aero motor hauba – u potpunosti napravljena od ugljeničnih vlakana – pruža čisti sportski duh. Dve istaknute škrge i istaknut centralni deo haube sa centralnim izlazom za vazduh dodatno naglašavaju energičan GrandGT izgled.

GrandGT sa integrisanim proširenjima rubova točkova naglašava moćni bočni izgled . Proširena širina vozila za 50 mm napred i 80 mm pozadi dodatno naglašava atletski izgled GrandGT-a.

Pozadi, impresivni otvori za vazduh iza proširenih rubova točkova, kao i difuzor sa četiri prepoznatljive peraje i titanijumske duple izduvne cevi sa sa karbonskim okvirima dopunjuju moćan izgled. TECHART zadnji spojler II za limuzine završava spoljašnji GrandGT izgled sa karbonskim krovnim spojlerom ili u boji auta.

Dodatno pojačanje motora do 180 KS za Panamera modele.

TECHART nudi impresivne performanse za Panamera Turbo S i GTS modele. Srž povećanja snage je inteligentni TECHART TECHTRONIC kontrolna jedinica motora. Značajno povećanje performansi od 66 kw (90 KS) i 130 Nm za Panameru Turbo S se oslobađa pritiskom na dugme Sport.

Posebno impresivno je tjuning motora za Panamera GTS sa dodatnom snagom od 134 kw (180 KS) i povećanim obrtnim momentom od 150 Nm. Sprint od 0 do 100 km/h za 3,4 sekunde je za pola sekunde brži od serijskog modela, od 0 do 200 km/h stiże za 12,3 sekunde (tri sekunde brže u poređenju sa serijskim vozilom.)

Manja težina, više stila: tri legendarna dizajna točkova za GrandGT.

U kombinaciji sa GrandGT Aeropaketom, Panamera može biti opremljena sa tri zadivljujuća TECHART modela felni.

Sa tankim kracima,niskom težinom, privlačnim dimenzijama i posebnim sportskim stilom, 22-inčni točkovi od kovanog aluminijuma Formula VI razlikuju Panameru od serijskog modela. Dimenzije guma su 285/30 ZR 22 napred i 335/25 ZR 22 pozadi, obezbeđujući sportski dizajn i maksimalno prianjanje, kao i poboljšano rukovanje. Nepogrešivi TECHART Formula V točak sa više kraka od 22 inča pretvara se u izuzetno sportski naplatak sa 20 lepih krakova koji stvaraju jedinstven izgled nalik turbini. Nova TECHART Daytona II reinterpretira klasični TECHART dizajn točkova iz prošlosti u 22 inča i predstavlja evoluciju ovog dizajna, projektovanog u savremenoj tehnologiji kovanja.

Kao i svaki TECHART točak, dostupan je niz opcija za dalju personalizaciju kako bi se savršeno slagao sa ostatkom izgleda automobila. Ovo uključuje jednobojne i višebojne završne obrade, opcionu prednju površinu u sjaju i, po želji, dekorativne akcente u bojama koje se biraju pojedinačno. Kočione čeljusti se takođe mogu individualizovati premazom otpornim na visoke temperature u żeljenoj boji.

Sportska i maksimalna individualizacija u prefinjenom enterijeru.

TECHART odeljenje za enterijer nudi neograničene mogućnosti individualizacije unutrašnjosti Panamere. Unutrašnjost ručne izrade može se poboljšati visokokvalitetnim materijalima i posebnim akcentima do željene mere. Ovo obuhvata sportsku mešavinu perforirane kože i Alcantare®.

Posebna karakteristika je pedantna utisnuta perforacija u strukturi saća, kao i podložena koža u kontrastnoj boji, stvarajući jedinstveni svetlucajući efekat pod različitim upadima svetlosti. Štaviše, TECHART manufaktura nudi beskrajnu raznolikost dizajna i rasporeda prilagođenih struktura od perforirane kože.

Kožne ivice u kontrastnoj boji oplemenjuju sedišta, kao i prostirke na podu i prtljažniku. Mešavina Alcantare® i kože u ručno rađenim oblogama sedišta i kožnim naslonima naglašavaju moderan karakter TECHART programa za modele Panamera u poređenju sa serijskim modelom. Ikonični logotip TECHART je utisnut na oblogama vrata i patosnicama, a pored toga je izvezen na prednjim i zadnjim sedištima u odgovarajućim bojama.

TECHART je poznat po individualizaciji volana. Opcije ulepšanja, kao što su personalizovani prekidač režima vožnje, šrafovi u kontrastnoj boji, obojene površine, koža i Alcantara® segmenti, kao i ukrasi od ugljeničnih vlakana, šavovi i perforacije stvaraju ogroman izbor opcija. Naravno, zadržane su standardne funkcije kao što su multifunkcionalnost, ručica menjača ili grejanje volana