Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

Akrapovičev najnoviji proizvod za nemačku marku automobila BMW je potpuno novi izduvni sistem Slip-On Line (titanijum) za BMW X5 M / X5 M Competition (F95) i BMV X6 M / X6 M Competition (F96).

Ovaj kompletni sistem od titanijuma je najnoviji u liniji izduvnih sistema koje je Akrapovič razvio i proizveo za prethodne generacije BMW-a X5 M i X6 M, sa najnovijom verzijom koja sadrži složene delove livene u Akrapovič-ovoj internoj livnici titanijuma. Ovo su kućišta izduvnih ventila i kolektora sa obe strane prigušivača, koji su detaljno osmišljeni i potom izliveni od strane Akrapovičevih veštih livničara.

Novi izduvni sistem Slip-On Line (titanijum) ima dva seta duplih izduvnih cevi od ugljeničnih vlakana/titanijuma koji izlaze sa obe strane zadnjeg dela automobila. Sistem ima dva ventila – po jedan na svakoj strani izduva – koji prilagodjavaju protok gasa i stvaraju duboki i sportski ton. Upotreba inovativnog, laganog materijala – koji je izolovan na izloženim delovima radi savršene izdržljivosti – proizveo je sistem koji je 8,4 kg lakši od standardnog M Sport izduvnog sistema, što predstavlja neverovatnu uštedu težine od 40,7%.

Performanse i zvuk su dve prednosti Akrapovič auspuha, a novi izduvni sistem Slip-On Line (Titanium) za BMW X5 M / X5 M Competition (F95) i BMW X6 M / X6 M Competition (F96) isporučuje u oba. Povećanje snage od 8,9 kw (12,1 ks) pri 2.400 o/min i povećanje obrtnog momenta od 35,4 Nm pri 2.400 o/min zabeleženi su sa izduvnim sistemom Slip-On Line (titanijum) na BMW X6 M Competition na Akrapovič dino Competition-u u odnosu na BMW X6 M sa standardnim M Sport auspuhom. Zvuk koji se emituje iz izduvnih gasova poboljšava sportski karakter ova dva automobila, čineći ga izrazito drugačijim od standardnog sistema. Upotreba izduvnih ventila stvara ton izduvnih gasova koji je zvučno drugačiji i koji svi jasno čuju dok se automobil kreće kroz brzine i ubrzava.

Akrapovič Slip-On Line (Titanium) izduvni sistem za BMW X5 M / X5 M Competition (F95) i BMW X6 M / X6 M Competition (F96) je jednostavna plug-and-play instalacija, bez potrebe za ponovnim mapiranjem. Zadovoljava sve trenutne potrebne standarde EC/ECE odobrenja. Da bi se dodatno poboljšao način na koji Akrapovič auspuh upotpunjuje zadnji deo automobila, može se dodati opcioni ručno rađeni difuzor od karbona u sjaju ili mat boji.