Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

BRABUS 800 – ZASNOVAN NA MERCEDES-MAIBACH GLS 600

BRABUS 800 – DUH MODERNOG LUKSUZA

Sa potpuno novim BRABUS-om 800, zasnovanim na bazi Mercedes-Maybach GLS 600, postavljamo nove standarde luksuza i pažnje na detalje. Svojim jedinstvenim stilom, ovaj izvanredni SUV otvara novo poglavlje u modernom luksuzu i nudi najbolje od udobnosti. To je najluksuzniji SUV, koji odiše samopouzdanom elegancijom, iskustvom vožnje na višem nivou i izgledom koji oduzima dah. To je majstorska klasa strastvenog zanatstva definisanog ekskluzivnošću i individualnošću. To je vaš dom daleko od kuće; elegantno mesto za rad, opuštanje i doživljaj života na putu kao nikada do sad.

Sa BRABUS-om 800 postajete centar sveta – spremni ste da zaljuljate crveni tepih sa stilom! Ekskluzivni dizajn BRABUS-a 800 je redefinisan našim prepoznatljivim konceptom eksterijera u kombinaciji sa visokokvalitetnim karbonskim elementima. Oko ekstravagantne šasije, stilski aerodinamični delovi poput nove BRABUS prednje maske i zadnjeg difuzora ponovo dożivljavaju klasični Maybach izgled unoseći osećaj odlučnog atletizma. Ovi ključni elementi dodatno smanjuju podizanje osovine pri velikim brzinama, što rezultira besprekornom stabilnošću upravljanja,

Najboljie od oba sveta – BRABUS 800 je vrhunska kombinacija luksuza najvišeg nivoa i zapanjujućih performansi. Ovaj slavni mega lajner ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 4,5 sekunde zahvaljujući konfiguraciji V8 motora sa 4 litara sa dva turbo punjača koji proizvodi istoimeni SUV 588 kw / 800 KS. Snaga od 950 Nm se trenutno prenosi preko devetostepenog automatskog menjača, koji se može menjati automatski ili ručno, Sa elektronski ograničenom maksimalnom brzinom od 250 km/h, ovaj sofisticirani automobil visokih performansi pretvara svaku vożnju u nezaboravno iskustvo na putu, naglašeno neuporedivom udobnošću i upečatljivom elegancijom.

Elegantan i izuzetno sportski karakter BRABUS-a 800 je naglašen našim karakterističnim 24-inčnim BRABUS Monoblock M “PLATINUM EDITION” kovanim točkovima. Najsavremeniji proizvodni procesi kao i jedinstvena završna obrada „Shadov Chrome“ obezbeđuju zadivljujući, jedinstveni izgled pojačan maksimalnom snagom kao i izdržljivošću. BRABUS modul spuštanja spušta luksuzni SUV za 25 milimetara, čineći BRABUS 800 toliko agilnim koliko i zapanjujućim.

Naši glavni stručnjaci za unutrašnjost razvili su po meri, potpuno ručno izrađenu unutrašnjost BRABUS Masterpiece-a posebno za ovaj potpuno novi model kako bi povećali njegovu raskošnu eleganciju kao i njegove beskompromisne performanse. Prefinjen do poslednjeg detalja, upečatljivi kožni dizajn Leonis-Orange impresionira svojom besprekornom završnom obradom, upotpunjen specijalnim BRABUS Dual Cube vezom primenjenim kroz izuzetnu preciznost duz cele kabine, uključujući sedišta, elemente ukrasa i otvore za noge, koji su takođe tapacirani od najfinije kože.

U zadnjoj lożi se nalaze dva prvoklasna jednoseda sa brojnim funkcijama udobnosti kao što su podešavanje kontura, memorija i integrisana ventilacija i grejanje sedišta nude izuzetan komfor u vozilu sa stilom. Da bi dodatno upotpunio svoj sportski, elegantni stil, ovaj jedinstveni koncept enterijera takođe sadrži niz elemenata od izloženog karbona koji su implementirani oko kontrolne table i panela vrata, aluminijumskih pedala, iglica za zaključavanje vrata, kao i ulazni paneli od nerđajućeg čelika sa pozadinskim osvetljenjem BRABUS logoa, koji menja boju u skladu sa ambijentalnim osvetljenjem. BRABUS 800 je klasa iznad svih koju možete da individualno konfigurišete u svakom detalju. Od šeme boja karoserije i unutrašnjosti do najfinijih vezova i elemenata za prošivanje.