Na tržištu Srbije više od jedne decenije, jedni od lidera na ovom polju.

info@bottaexclusive.com
+381 32 370 730

ARMYTRIX izduvni sistem kompletira vas Mercedes-AMG C257 CLS53

Mercedes-AMG C257 CLS53 savršen je ne samo zbog svojih odličnih performansi i najnovije tehnologije, već i zbog svog dinamičnog, sportskog izgleda koji ga čini jedinstvenim kupeom sa 4 vrata. Jedini način na koji Mercedes-AMG C257 CLS53 coupe može da postane još bolji je sa ARMYTRIX-ovim vrhunskim ventiltronic izduvnim sistemom.

ARMYtrix ventiltronic izduvni sistem za C257 CLS53 ima

– De-catted & keramičke odvodne cevi

– Funkcija daljinskog upravljača i kontrole aplikacije

ARMYTRIX-ova odvodna cev će isporučiti nefiltriran zvuk  koji nema premca ni sa jednom drugom. Postoji i opcija od 200 CPSI za one u regionima sa strožim ograničenjima, ali snaga će i dalje biti neosporna. Keramički premaz ne samo da će obezbediti izdržljivost izduvnih gasova, već će i smanjiti toplotno zračenje prema okolnom području odvodne cevi.

Sistem ventiltronic je takođe uparen sa daljinskim upravljačem koji omogućava vozaču da odabere u kom režimu će krstariti. Režim susedstva (ventili isključeni) treba da bude samo malo pažljiv prema vašim susedima i režim zveri (ventili uključeni) da pokaže neverovatnu eksplozivnu moć. Tu je i automatski režim, koji će automatski otvarati i zatvarati ventile na odgovarajućem broju obrtaja, tako da možete u potpunosti da uživate u uzbuđenju vožnje.

Kompatibilna sa novom Mercedes-Benz Dynamic Select funkcijom, ARMYTRIX interaktivna tehnologija kontrole ventila omogućava vozaču da u potpunosti uroni u iskustvo izduvnih zvukova i vožnje. Najsavremenija tehnologija omogućava otvaranje i zatvaranje ventila u skladu sa režimom koji vozač odabere.